Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dūšeļu kempings laivas

Dūšeļu kempings laivas

"Kempings Dūšeļi", Liepājas šoseja, Babītes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2107
(+371) 26367717
Juridiskais nosaukums : Kempings Dūšeļi, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103803712
Juridiskā adrese : "Kempings Dūšeļi", Babītes pagasts, Mārupes novads, LV-2107
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV04HABA0551038533001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kempings Dūšeļi pie Babītes ezera:

  • Koka un plasmasas laivu noma,
  • Krasta cope vasarā un ziemā,
  • Pīļu medības,
  • Distanču slēpju noma + trase,
  • SUP dēļu noma,
  • Velo noma,
  • Brīvdienu mājas divām personām
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKempingi90 - 130 € Skatīt vairākAtpūta uz ūdens Skatīt vairāk   Laivu noma, īre12 - 15 € Skatīt vairāk   Koka un stiklšķiedras laivu noma (Laivu noma, īre)10 - 15 € Skatīt vairākMedības un makšķerēšana Skatīt vairāk   Medības Skatīt vairāk   Cope (Makšķerēšana) Skatīt vairāk   Ūdensputnu medības Skatīt vairākAtpūta pie Babītes ezera (Atpūta pie dabas) Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairākBrīvdienu mājas Skatīt vairākKempinga mājas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 39757
Meklēšanas rezultātos parādīts : 672692


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Visi banneri