Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība

Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība

Alsviķi, Alsviķu pagasts, Alūksnes novads, Latvija, LV-43333
(+371) 64307132
(+371) 26158008
(+371) 64307135
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

PIKC “Smiltenes tehnikums” Alsviķu teritoriālā struktūrvienība. Tā ir akreditētaprofesionālās izglītības iestāde (turpmāk PII), kas atrodas Alsviķos, Alsviķu pagastā Alūksnes novadā.PII darbojas kopš 1991. gada.

2019./2020.m.g. skola uzņem izglītojamos ar un bez invaliditātes šādās profesionālajās kvalifikācijās:

ar pamatizglītību (mācību ilgums - 3 gadi):

  • pavāra palīgs;
  • šuvējs;
  • aprūpētājs.

- ar pamatizglītību (mācību ilgums - 2 gadi):

  • virtuves darbinieks;
  • koksnes materiālu apstrādātājs.

Informācijas diena Alsviķos - 2020.gada 23.aprīlī, plkst. 12.00

Piedāvājam šādus pakalpojumus:

  • Dienesta viesnīca (dzīvojamās istabas, atpūtas telpas, dzīves mācības telpa ar virtuvi, veļas automāts u.c.) – maksas pakalpojums (EUR 8.50 mēnesī).
  • Ēdnīcas pakalpojumi (valsts apmaksāta 4 reizes dienā ēdināšana personām ar 1.,2.,3.grupas invaliditāti, kuri dzīvodienesta viesnīcā). Audzēkņiem bez invaliditātes grupas – jāmaksā.
  • Individuālā sociālā rehabilitācija ar medicīniskās rehabilitācijas elementiem:
    • individuālā sociālās rehabilitācijas programma
    • fizioterapija
    • masāžas
    • ūdens procedūras
    • ārstnieciskā vingrošana
  • Logopēda pakalpojumi.
  • Zīmju valodas tulka pakalpojumi.
  • Pilnvērtīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas:
    • interešu pulciņi
    • sporta aktivitātes
    • bibliotēka
    • interneta pieslēgums.

Sadarbojamies ar daudziem uzņēmējiem darba vidē balstītu mācību un kvalifikācijas prakses laikā. Tiek rīkotas mācību ekskursijas, kuru laikā tiek apmeklēti uzņēmumi un profesionālās izstādes.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība    Koka izstrādājumu izgatavošana       Galdnieks Skatīt vairāk   Iestāžu darba organizēšana un vadība       Teksta redaktora operators Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi, serviss       Pavārs Skatīt vairāk      Pavāra palīgs Skatīt vairāk   Būvdarbi       Būvstrādnieks Skatīt vairāk   Ādas apstrādes tehnoloģijas       Apavu labotājs Skatīt vairāk   Sociālā aprūpe       Aprūpētājs Skatīt vairāk   Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija       Šuvējs Skatīt vairākDienesta viesnīcas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17311
Meklēšanas rezultātos parādīts : 115515

Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Visi banneri