Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Smiltenes tehnikums

Smiltenes tehnikums

Kalnamuiža 10, Smiltenes pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 64772567
(+371) 64707653
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

PIKC “Smiltenes tehnikums” piedāvā mūsdienīgā vidē, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, apgūt darba tirgū pieprasītas profesijas.

Iespējas veidojam mēs paši! 2020./2021.mācību gadā aicinām:

audzēkņiem ar pamatizglītību četru gadu laikā apgūt profesijas:

  • veterinārārsta asistents;
  • viesmīlības pakalpojumu speciālists;
  • pavārs;
  • konditors;
  • ceļu būvtehniķis;
  • automehāniķis;
  • hidrobūvju būvtehniķis;
  • būvniecības un ceļu būves mašīnu tehniķis;
  • lopkopības tehniķis;
  • transportbūvju būvtehniķis.

audzēkņiem ar vidējo izglītību pusotra gada laikā apgūt profesijas:

  • lopkopības tehniķis;
  • būvniecības un ceļu būves mašīnu tehniķis;
  • hidrobūvju būvtehniķis;
  • viesmīlis.

audzēkņiem no 17 gadu vecuma pēc 9.klases gada laikā apgūt arodizglītības programmas:

  • ceļu būves strādnieks;
  • kokapstrādes iekārtu operators.

Izvērstāka informācija par mācību iespējām pieaugušajiem – www.smiltenestehnikums.lv

Tehnikuma audzēkņi pilnveido savas profesionālās zināšanas ar jaunākajām iekārtām aprīkotā skolas veterinārajā mācību klīnikā, viesnīcā “Kalna ligzda”, mācību restorānā, simulatoru klasē “ceļiniekiem” un audzēkņu pašu būvētajā mācību poligonā.

Veterinārā klīnika, viesnīca “Kalna ligzda” un skolas mācību restorāns piedāvā pakalpojumus arī vietējiem iedzīvotājiem. Līdz ar to jaunieši mācās darba vidē. Skolas paspārnē darbojas mājamatniecības centrs, kas tūristiem piedāvā dažādas rokdarbu darbnīcas un maizes cepšanu pēc sentēvu receptēm.

Smiltenes tehnikumam ir sadarbības partneri – respektabli uzņēmumi Latvijā, Francijā, Spānijā, Anglijā, Kiprā, Maltā, Itālijā un citās valstīs, kas jauniešiem nodrošina daudzpusīgas profesionālās kvalifikācijas prakses iespējas.

Audzēkņi var attīstīt talantus dažādos pulciņos. Tehnikumā darbojas jauniešu amatierteātris “Dramis”, vokāli instrumentālais ansamblis “Bultas” un "Sudraba spārni", vokālais ansamblis, koris, deju kolektīvs, kartinga komanda un dažādi sporta pulciņi.

Audzēkņi saņem stipendiju. Dzīve labiekārtotā, renovētā dienesta viesnīcā maksā tikai 8,50 EUR mēnesī.

Informācijas diena: 23.aprīlī, plkst. 11:00

Vairāk par Smiltenes tehnikuma mācību programmām – www.smiltenestehnikums.lv

Skolai ir struktūrvienība Alsviķos. Izvērstāka informācija: šeit

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība    Būvniecība       Hidrobūvju būvtehniķis (meliorators) Skatīt vairāk      Ceļu būvtehniķis Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi, serviss       Ēdināšanas pakalpojumu speciālists Skatīt vairāk      Pavārs Skatīt vairāk      Konditors Skatīt vairāk   Viesnīcu pakalpojumi       Viesnīcu pakalpojumu speciālists Skatīt vairāk   Veterinārmedicīna       Veterinārārsta asistents Skatīt vairāk   Transports       Celtniecības un ceļu būves mašīnu mehāniķis Skatīt vairāk   Autotransports       Automehāniķis Skatīt vairāk   Grāmatvedība       Grāmatvedis Skatīt vairāk   Tūrisma pakalpojumi Mācības neklātienē
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20119
Meklēšanas rezultātos parādīts : 121494


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Visi banneri