Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mežciems, veterinārā klīnika

Mežciems, veterinārā klīnika

Eizenšteina iela 45 - 109, Rīga, Latvija, LV-1079
(+371) 22418182
(+371) 67530359
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Uzmanība, rūpes un maigums, ar ko mēs apveltām savus mīluļus, atgriežas pie mums – ar viņu pieķeršanos un īstu mīlestību.

Dzīvniekus nav iespējams apmānīt ar viltotu smaidu un saldu balsi, tie uzreiz jūt jebkuru neīstumu. Tādēļ veterināra profesija – tas nav amats un peļņas veids, tas ir dvēseles aicinājums, pildīts ar mīlestību un līdzcietību pret mūsu mazākajiem brāļiem.

Viss mūsu klīniku personāls ne tikai pilnībā pārzina veterinārārsta profesiju un dzīvnieku ārstēšanas iemaņas, bet arī dara to no tīras sirds.

Mūsdienīgs, drošs aprīkojums, tikai labākie ārstniecības preparāti, maksimāla ērtība pacientiem un to īpašniekiem – tie arī ir ļoti svarīgi momenti mūsu darbā, un tie visi, neapšaubāmi raksturo "Anivet" veterinārās klīnikas.

Bet visi mēs zinām, cik svarīgs mūsu mīluļiem ir labs vārds un silts skatiens.

"Nāk pie viņa ārstēties, gan zaķēns, gan vilcene..."

Līdzās nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai veterinārajās klīnikās mūsu pacienti saņems visuzmanīgāko aprūpi un saudzīgu attieksmi. Pat sarežģītās procedūras vai operācijas tiks veiktas bez sāpēm. Jo iejūtība un uzmanība ir laba veterināra galvenās īpašības. Ciemos pie mums Jūsu mīluļi būs kā mājās un nebaidīsies, ja pēkšņi nāksies atgriezties pie mums vēlreiz.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās klīnikas, serviss Veterinārās klīnikas, serviss    Veterināra konsultācijas    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Mikročipi mājdzīvniekiem    Dzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzes    Bakterioloģiskā analīze    Dzīvnieku vakcinācija    Veterinārā terapija    Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas    Inhalācijas narkoze    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Dzīvnieku eitanāzija    Veterināra mājas vizītes    Otoloģiskās operācijas, procedūras    Ādas sēnītes diagnostika un ārstēšana    Veterinārā stomatoloģija    Veterinārās manipulācijas    Veterinārās procedūras    Rentgens dzīvniekiem    Dzīvnieku ārstēšana    Dzīvnieku morga pakalpojumi    Dzīvnieku līķu utilizācija Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana Veterinārās aptiekas    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem    Ārstnieciskā dzīvnieku barība    Profesionālā dzīvnieku barība Dzīvnieku frizētavas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8866
Meklēšanas rezultātos parādīts : 432634

Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Visi banneri