Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pļavnieki, veterinārā klīnika

Pļavnieki, veterinārā klīnika

Jukuma Vācieša iela 1c, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 27654646 - vetklīnika Pļavnieki
(+371) 67520075 - vetklīnika Juglas ezers
(+371) 67530359 - vetklīnika Mežciems
(+371) 26499690 - dr.Anatolijs Kovaļonoks
(+371) 67136828
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzmanība, rūpes un maigums, ar kuriem mēs apveltam savus mīluļus, atgriežas pie mums – ar viņu pieķeršanos un īstu mīlestību. Dzīvniekus nav iespējams apmānīt ar viltotu smaidu un saldu balsi, tie uzreiz jūt jebkuru neīstumu. Tādēļ veterināra profesija – tas nav amats un peļņas veids, tas ir – dvēseles aicinājums, pildīts ar mīlestību un līdzcietību pret mūsu mazākajiem brāļiem.

Viss mūsu klīniku personāls ne tikai pilnībā pārzina veterinārārsta profesiju un dzīvnieku ārstēšanas iemaņas, bet arī dara to no tīras sirds. Mūsdienīgs, drošs aprīkojums, tikai labākie ārstniecības preparāti, maksimāla ērtība pacientiem un to īpašniekiem - tie arī ir ļoti svarīgi momenti mūsu darbā, un tie visi, neapšaubāmi raksturo Anivet veterinārās klīnikas. Bet visi mēs zinām, cik svarīgs mūsu mīluļiem ir labs vārds un silts skatiens.

"Nāk pie viņa ārstēties, gan zaķēns, gan vilcene...", līdzās nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai veterinārajās klīnikās, mūsu pacienti saņems visuzmanīgāko aprūpi un saudzīgu attieksmi. Pat sarežģītās procedūras vai operācijas tiks veiktas bez sāpēm. Jo iejūtība un uzmanība ir laba veterināra galvenās īpašības. Ciemos pie mums Jūsu mīluļi būs kā mājās, un nebaidīsies, ja pēkšņi nāksies, atgriezties pie mums no vēlreiz.

Zīmoli
ROYAL CANINHILLSScience Plan
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās klīnikas, serviss Skatīt vairāk   Veterināra konsultācijas Skatīt vairāk   Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Mikročipi mājdzīvniekiem    Dzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzes    Bakterioloģiskā analīze    Dzīvnieku vakcinācija    Veterinārā terapija Skatīt vairāk   Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas Skatīt vairāk   Inhalācijas narkoze    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Dzīvnieku eitanāzija    Veterināra mājas vizītes    Otoloģiskās operācijas, procedūras    Ādas sēnītes diagnostika un ārstēšana    Veterinārā stomatoloģija    Veterinārās manipulācijas    Veterinārās procedūras    Rentgens dzīvniekiem    Dzīvnieku ārstēšana    Dzīvnieku morga pakalpojumi    Dzīvnieku līķu utilizācija Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana Veterinārās aptiekas Skatīt vairāk   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem Skatīt vairāk   Ārstnieciskā dzīvnieku barība Skatīt vairāk   Profesionālā dzīvnieku barība Skatīt vairākDzīvnieku frizētavas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 63597
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1122419

Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Visi banneri