KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mežciems, tierklinik

Mežciems, tierklinik

Eizenšteina iela 45 - 109, Rīga, Latvija, LV-1079
(+371) 22418182
(+371) 67530359
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Uzmanība, rūpes un maigums, ar ko mēs apveltām savus mīluļus, atgriežas pie mums – ar viņu pieķeršanos un īstu mīlestību.

Dzīvniekus nav iespējams apmānīt ar viltotu smaidu un saldu balsi, tie uzreiz jūt jebkuru neīstumu. Tādēļ veterināra profesija – tas nav amats un peļņas veids, tas ir dvēseles aicinājums, pildīts ar mīlestību un līdzcietību pret mūsu mazākajiem brāļiem.

Viss mūsu klīniku personāls ne tikai pilnībā pārzina veterinārārsta profesiju un dzīvnieku ārstēšanas iemaņas, bet arī dara to no tīras sirds.

Mūsdienīgs, drošs aprīkojums, tikai labākie ārstniecības preparāti, maksimāla ērtība pacientiem un to īpašniekiem – tie arī ir ļoti svarīgi momenti mūsu darbā, un tie visi, neapšaubāmi raksturo "Anivet" veterinārās klīnikas.

Bet visi mēs zinām, cik svarīgs mūsu mīluļiem ir labs vārds un silts skatiens.

"Nāk pie viņa ārstēties, gan zaķēns, gan vilcene..."

Līdzās nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai veterinārajās klīnikās mūsu pacienti saņems visuzmanīgāko aprūpi un saudzīgu attieksmi. Pat sarežģītās procedūras vai operācijas tiks veiktas bez sāpēm. Jo iejūtība un uzmanība ir laba veterināra galvenās īpašības. Ciemos pie mums Jūsu mīluļi būs kā mājās un nebaidīsies, ja pēkšņi nāksies atgriezties pie mums vēlreiz.

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortVeterinärkliniken, Service Veterinärkliniken, Service    Veterināra konsultācijas    Tierärtze, Veterinärgehilfe    Mikrochips für Tiere    Tierärztliche Untersuchungen, Krankheitsdiagnostik, Analysen    Bakteriologische Analyse    Impfung von Tieren    Veterinārā terapija    Veterinärchirurgie, tierärztliche Operationen    Inhalationsanästhesie    Zahnsteinentfernung mit Ultraschalltieren    Sterilisation, Kastration von Tieren    Dzīvnieku eitanāzija    Veterināra mājas vizītes    Otologische Operationen, Verfahren    Diagnose und Behandlung von Hautpilzen    Veterinärzahnheilkunde    Veterinärmanipulationen    Veterinärverfahren    Röntgen für Tiere    Tierbehandlung    Gefrierschrank für Leichenschauhaus    Entsorgung von Tierkadavern Ausstellung und Ausführung von Veterinärdokumenten Veterinärapotheken    Tierarzneimittel für Tiere    Ārstnieciskā dzīvnieku barība    Profesionālā dzīvnieku barība Friseursalone für Tiere
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 8978
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 440268


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Leibuk, IK
Leibuk, IKBuchhaltungsdienstleistungen für alle Arten von Geschäftsformen. Konsultationen zur Unternehmensgründung, Auswahl der am besten geeigneten Geschäftsform, Auswahl des Steuerregimes. Leibuk bietet umfassende Dienstleistungen an, die von der Entwicklung von Geschäftsplänen über Unternehmensgründungen, Buchhaltung und Wirtschaftsanalysen bis hin zu Unternehmen reichen.
Malvīne, Gasthaus
Malvīne, GasthausMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Ligas, Gasthaus
Ligas, GasthausTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Baltijas durvis
Baltijas durvisMetalltüre.Fenster.Türe.PVC-Fenster.Feuerfeste Türe. Die Innentüre.Einbau. Montage.
RMS Heating, SIA, wärmeanlagen
RMS Heating, SIA, wärmeanlagenElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Visi banneri