Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rakstā, veikals

Rakstā, veikals

Brīvības gatve 205, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26673550
(+371) 67554985
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena11:00 - 15:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

VISS DEJAI. „RAKSTĀ”


Esi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?

Dejām un dančiem, mēģinājumiem un koncertiem, tautas svētkiem un gadskārtu ieražu svinēšanai tev būs nepieciešami daudzi piederumi .

Kur tos iegādāties vai pasūtīt?

Tev jānāk uz dejošanas piederumu salonveikalu „Rakstā”!

Veikalā „Rakstā” tu atradīsi :

  • pastalas, deju kurpes, zābakus, dejošanai domātas auduma čībiņas,

  • treniņtērpus

  • tautiskos kreklus meitenēm, zēniem, sievām, vīriem,

  • tautiskos brunčus,

  • villaines
  • apakšsvārkus

  • vilnas un kokvilnas tautiskās zeķes
  • saktas un saktiņas,

  • salmu cepures, filca platmales, naģenes,

  • jostas un prievītes,

  • mākslīgo ziedu un zīļu vainagus,

  • sievu cepures,

  •  plecu lakatus un kakla lakatiņus,

  • matu lentes,

  •  grāmatas par deju un tautastērpiem

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTautastērpi Skatīt vairāk   Tautastērpu bikses    Tautastērpu vestes    Tautastērpu krekli    Lina apģērbi    Lina blūzes    Adītas zeķes Skatīt vairāk   Apakšsvārki    Tautiski brunči Skatīt vairāk   Priekšauti       Priekšauti tautastērpiem    Lakatiņi       Vilnas plecu lakati Skatīt vairāk      Galvas lakati       Kakla lakatiņi    Aubes    Cepures       Salmu cepures       Naģenes    Tautastērpu vainagi       Zīļu vainagi       Mākslīgo ziedu vainagi Skatīt vairāk   Matu lentes    Jostas Skatīt vairāk   Treniņtērpi deju nodarbībām Daiļamatniecība    Saktas    Suvenīri Apavi dejošanai Skatīt vairāk   Pastalas Skatīt vairāk   Deju zābaki Skatīt vairāk   Deju kurpes Skatīt vairāk   Dejošanas čības Grāmatas, grāmatnīcas    Grāmatas par deju un tautastērpiem Tautas mūzikas instrumenti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49147
Meklēšanas rezultātos parādīts : 488953


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Visi banneri