Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rakstā, veikals

Rakstā, veikals

Brīvības gatve 205, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26673550
(+371) 67554985
Pirmdiena10:00 - 19:00
Otrdiena10:00 - 19:00
Trešdiena10:00 - 19:00
Ceturdiena10:00 - 19:00
Piektdiena10:00 - 19:00
Sestdiena11:00 - 15:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

VISS DEJAI. „RAKSTĀ”


Esi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?

Dejām un dančiem, mēģinājumiem un koncertiem, tautas svētkiem un gadskārtu ieražu svinēšanai tev būs nepieciešami daudzi piederumi .

Kur tos iegādāties vai pasūtīt?

Tev jānāk uz dejošanas piederumu salonveikalu „Rakstā”!

Veikalā „Rakstā” tu atradīsi :

  • pastalas, deju kurpes, zābakus, dejošanai domātas auduma čībiņas,

  • treniņtērpus

  • tautiskos kreklus meitenēm, zēniem, sievām, vīriem,

  • tautiskos brunčus,

  • villaines
  • apakšsvārkus

  • vilnas un kokvilnas tautiskās zeķes
  • saktas un saktiņas,

  • salmu cepures, filca platmales, naģenes,

  • jostas un prievītes,

  • mākslīgo ziedu un zīļu vainagus,

  • sievu cepures,

  •  plecu lakatus un kakla lakatiņus,

  • matu lentes,

  •  grāmatas par deju un tautastērpiem

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTautastērpi Skatīt vairāk   Tautastērpu bikses    Tautastērpu vestes    Tautastērpu krekli    Lina apģērbi    Lina blūzes    Adītas zeķes Skatīt vairāk   Apakšsvārki    Tautiski brunči Skatīt vairāk   Priekšauti       Priekšauti tautastērpiem    Lakatiņi       Vilnas plecu lakati Skatīt vairāk      Galvas lakati       Kakla lakatiņi    Aubes    Cepures       Salmu cepures       Naģenes    Tautastērpu vainagi       Zīļu vainagi       Mākslīgo ziedu vainagi Skatīt vairāk   Matu lentes    Jostas Skatīt vairāk   Treniņtērpi deju nodarbībām Daiļamatniecība    Saktas    Suvenīri Apavi dejošanai Skatīt vairāk   Pastalas Skatīt vairāk   Deju zābaki Skatīt vairāk   Deju kurpes Skatīt vairāk   Dejošanas čības Grāmatas, grāmatnīcas    Grāmatas par deju un tautastērpiem Tautas mūzikas instrumenti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49146
Meklēšanas rezultātos parādīts : 488953


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Visi banneri