Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Prāga Lukss, salons-veikals

Prāga Lukss, salons-veikals

Aleksandra Čaka iela 144, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 26802870
Juridiskais nosaukums : Premium Trade
Reģistrācijas numurs : LV40103335465
Juridiskā adrese : A.Caka 144
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Plaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām.

Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas.

Bohemijas stikls, kristāla trauki.

Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi.

Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti.

Interjera dizains.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApgaismojums, apgaismes tehnika Apgaismes ķermeņi    Kristāla lustras Skatīt vairāk   Gaismas ķermeņi interjeram    Lustras    Interjera apgaismojums       Dzīvojamo telpu apgaismojums Stikls    Čehu stikls       Čehu kristāla trauki Skatīt vairāk   Čehu porcelāns    Bohēmijas stikls Dizaina elementi, objekti Interjera priekšmeti Skatīt vairāk   Sienas pulksteņi       Kristāla pulksteņi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22955
Meklēšanas rezultātos parādīts : 261168

Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Visi banneri