Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Port Hotel, viesnīca

Port Hotel, viesnīca

Kazenes, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 27419999 - viesnīcas recepcija
(+371) 27419999 - galdiņu rezervācija restorānā
(+371) 27489999 - pasākumu organizators
(+371) 27499998 - pasākumu organizators
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKartespa
Apraksts

Viesnīca PORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā, 18 km no Rīgas, 1 km no Ādažiem un tikai 300 metru attālumā no automaģistrāles E67 (Via Baltica).

Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām: bezvadu internetu, bezmaksas apsargājamu autostāvvietu, vēlo iebraukšanu un izbraukšanu, bagātīgām brokastīm viesnīcas restorānā.

Viesnīcas restorāns savus viesus lutina ar gardiem ēdieniem un sezonālajiem īpašiem piedāvājumiem šefpavāra Ulda Kreba izpildījumā, kuru baudīt aicinām mājīgajās restorāna telpās divos stāvos un vasaras terasē. Savukārt bērniem esam sarūpējuši ‘’Mazo pirātu ēdienkarti' un izklaides spēļu telpā.

Viesnīcas PORT HOTEL piedāvātās 3 moderni aprīkotās, skaistās plašās un mājīgās telpas ir iedvesmojoša vieta dažādu semināru, konferenču, biznesa apspriežu un svinību norisei, kas vienkopus var uzņemt 230 viesus.

Viesnīca ir izveidota par mājīgu vietu ģimenēm ar bērniem, darījumu cilvēkiem un jautrām draugu kompānijām, dažādu korporatīvo pasākumu rīkošanai, semināriem un svinībām. 

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Restorāni Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākAtpūtas kompleksi Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   SPA Skatīt vairāk      Ūdens aerobika Skatīt vairākIzbraukumu banketi Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Bērnu ballītes Skatīt vairāk   Banketu apkalpošana Skatīt vairāk   Dzimšanas dienas Skatīt vairākĪpašie piedāvājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40122
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1192372

Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Visi banneri