KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Port Hotel

Port Hotel

Kazenes, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 27419999 - viesnīcas recepcija
(+371) 27419999 - galdiņu rezervācija restorānā
(+371) 27489999 - pasākumu organizators
(+371) 27499998 - pasākumu organizators
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Kartespa
Beschreibung

Viesnīca PORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā, 18 km no Rīgas, 1 km no Ādažiem un tikai 300 metru attālumā no automaģistrāles E67 (Via Baltica).

Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām: bezvadu internetu, bezmaksas apsargājamu autostāvvietu, vēlo iebraukšanu un izbraukšanu, bagātīgām brokastīm viesnīcas restorānā.

Viesnīcas restorāns savus viesus lutina ar gardiem ēdieniem un sezonālajiem īpašiem piedāvājumiem šefpavāra Ulda Kreba izpildījumā, kuru baudīt aicinām mājīgajās restorāna telpās divos stāvos un vasaras terasē. Savukārt bērniem esam sarūpējuši ‘’Mazo pirātu ēdienkarti' un izklaides spēļu telpā.

Viesnīcas PORT HOTEL piedāvātās 3 moderni aprīkotās, skaistās plašās un mājīgās telpas ir iedvesmojoša vieta dažādu semināru, konferenču, biznesa apspriežu un svinību norisei, kas vienkopus var uzņemt 230 viesus.

Viesnīca ir izveidota par mājīgu vietu ģimenēm ar bērniem, darījumu cilvēkiem un jautrām draugu kompānijām, dažādu korporatīvo pasākumu rīkošanai, semināriem un svinībām. 

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels in Lettland mehr Details   Hotels und Unterkunft mehr Details   Bankettsäle mehr Details   Hallen für Konferenzen und Seminare mehr Details   Restaurants mehr Details   Tischdecken mehr DetailsErholungskomplexe mehr Details   Saunas mehr Details   SPA mehr Details      Ūdens aerobika mehr DetailsIzbraukumu banketi mehr DetailsOrganisation der Veranstaltungen mehr Details   Plätze für Hochzeitsfeiern mehr Details   Bälle für die Kinder mehr Details   Bankettservice mehr Details   Dzimšanas dienas mehr DetailsSpecielle Angebote
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 40387
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1198901


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Aldari, Motel
Aldari, MotelMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Vānes māja, Gasthaus
Vānes māja, GasthausDas Gästehaus liegt etwa 100 km von Riga entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 12 Personen. In der Nähe des Hauses befindet sich ein frisch gegrabener Teich, in dem Sie nach einem Sauna- oder Badbad schwimmen können.
ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
D.C.S. SIA, Versetzung Service
D.C.S. SIA, Versetzung ServiceD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Kunči, Gasthaus
Kunči, Gasthaus Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Bieriņi, Landgut
Bieriņi, LandgutLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Visi banneri