Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Palmas, brīvdienu māja

Palmas, brīvdienu māja

Palmas, Jūrkalne, Jūrkalnes pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3626
(+371) 26138337
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pirts un Brīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā.

Piedāvājam 3 brīvdienu mājas

1. Palma lux

Varam uzņemt līdz 5 personām, ir divas istabas otrajā stāvā, divas lielās gultas 1.4*2m un viena mazā gulta 90*2m. Iekārtota virtuve ar visiem piederumiem, ir vannas istaba un tolete.
"Palmas lux" 306 virtuālā tūre


2. Palma pirts

Varam uzņemt 8 personas, ir divas guļamistabas, katrā istabā ir viena liela gulta un divas mazās gultas. Pirmajā stāvā ir studio tipa istaba Ar virtuvi. Ēkā ir pirts, vc un duša.
"Palmas pirts" 306 virtuālā tūre


3. Palma lielā māja

Varam uzņemt līdz 9. personām, ir trīs guļamistabas, studio virtuve, vc un duša, terase.
"Palmas pirts" 306 virtuālā tūre

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPalma lux (Brīvdienu mājas) Skatīt vairākPalma lielā māja (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri       Gultasvietas    Banketu zāles un telpas svinībām    Telpas atpūtai un viesībām    Virtuve Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie jūras    Telšu vietas    Grilli Skatīt vairākAtpūta pie jūras
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38258
Meklēšanas rezultātos parādīts : 698499


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Visi banneri