Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta

Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta

Slokas iela 52d, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 27545779
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūs iedvesmo svētki. Svētki, kas dzirksteļo no cilvēku enerģijas, atmosfēras un kopā būšanas. Kur laiks rit mazliet lēnāk kā ikdienā, jo ir tik neaprakstāmi labi.. Svētku radīšana ir mūsu sirdsdarbs. Mums ir gaiša un plaša telpa ar ietilpību no 30 līdz 350 cilvēkiem, kur rīkot svētkus. 325 kvadrāmetros iespējams īstenot Tavu unikālo, radošo un, iespējams, netradicionālo kāzu sapni. Dalīsimies savā svētku rīkošanas pieredzē, lai kopā sasniegtu brīnumaināko rezultātu. Papildus piedāvājam galdu, krēslu, dīvānu, galdautu un dekorāciju nomu. Foto stūrim - foto sienu rāmjus un individuālu foto baneru izgatavošanu. Labprāt piegādāsim inventāru un dekorācijas uz izvēlēto svinību vietu. Brauc ciemos, zvani vai raksti. Radīsim svētkus kopā!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelpu noma    Telpas konferencēm un semināriem    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas atpūtai un viesībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas prezentācijām Skatīt vairāk   Izstāžu zāles Skatīt vairāk   Mākslas saloni un galerijas    Modes skates Pasākumu inventāra, aprīkojuma noma, īre Skatīt vairāk   Inventāra noma banketiem    Galdauti, salvetes, galdu svārki Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie, statīvi    Galdi, galdu noma Skatīt vairāk   Krēsli, krēslu noma Skatīt vairāk   Reklāmas stendi Skatīt vairākTelpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairāk   Kāzu svinību organizēšana    Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49965
Meklēšanas rezultātos parādīts : 651573

Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Visi banneri