Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta

Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta

Slokas iela 52d, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 27545779
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūs iedvesmo svētki. Svētki, kas dzirksteļo no cilvēku enerģijas, atmosfēras un kopā būšanas. Kur laiks rit mazliet lēnāk kā ikdienā, jo ir tik neaprakstāmi labi.. Svētku radīšana ir mūsu sirdsdarbs. Mums ir gaiša un plaša telpa ar ietilpību no 30 līdz 350 cilvēkiem, kur rīkot svētkus. 325 kvadrāmetros iespējams īstenot Tavu unikālo, radošo un, iespējams, netradicionālo kāzu sapni. Dalīsimies savā svētku rīkošanas pieredzē, lai kopā sasniegtu brīnumaināko rezultātu. Papildus piedāvājam galdu, krēslu, dīvānu, galdautu un dekorāciju nomu. Foto stūrim - foto sienu rāmjus un individuālu foto baneru izgatavošanu. Labprāt piegādāsim inventāru un dekorācijas uz izvēlēto svinību vietu. Brauc ciemos, zvani vai raksti. Radīsim svētkus kopā!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelpu noma    Telpas konferencēm un semināriem    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas atpūtai un viesībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas prezentācijām Skatīt vairāk   Izstāžu zāles Skatīt vairāk   Mākslas saloni un galerijas    Modes skates Pasākumu inventāra, aprīkojuma noma, īre Skatīt vairāk   Inventāra noma banketiem    Galdauti, salvetes, galdu svārki Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie, statīvi    Galdi, galdu noma Skatīt vairāk   Krēsli, krēslu noma Skatīt vairāk   Reklāmas stendi Skatīt vairākTelpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairāk   Kāzu svinību organizēšana    Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50293
Meklēšanas rezultātos parādīts : 656772


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Visi banneri