Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juris Tumulkāns

Juris Tumulkāns

Pīļu iela 15, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 29416315
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Keramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.

Personīgā daiļradē autors ir radošs - izgatavo daudzveidīgu keramiku - gan sadzīvē izmantojamus traukus - krūzes, bļodas, gan svečturus, vāzes, kā arī dekoratīvus darbus un sīkplastiku.

Tā kā darbi nav elitāri snobiski, bet dekoratīvi lietišķi, tos labprāt savai praktiskai vajadzībai un mājokļa interjeram iegādājas gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Juris Tumulkāns uzskata, ka patiesa cilvēku interese, atsaucība un labie vārdi rada gandarījumu un veicina daiļrades attīstību.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKeramikas izstrādājumi    Keramikas trauki       Māla trauki       Trauki, virtuves piederumi       Bļodas       Tējkannas       Kafijkannas       Lejamās krūzes       Krūzes un kausi          Alus kausi       Medus podi       Cukurtrauki       Sālstrauki       Vāzes       Svečturi       Zvani    Dekoratīvā keramika       Dekoratīvi lietišķā keramika (Lietišķā māksla)       Lietišķā māksla       Tautas māksla (Māksla)       Interjera elementi          Dizaina elementi, objekti       Dizaina keramika       Dārza keramika       Rīgas keramika (Keramikas izstrādājumi)       Keramikas izgatavošana pēc pasūtījuma (Keramikas izstrādājumi) Amatniecība, amatnieki    Podnieki un keramiķi    Suvenīri       Svilpavnieki    Keramikas sīkplastika    Keramikas rotas       Keramikas laivas    Šķīvji    Sienas sķīvji    Keramikas magones    Magnētiņi    Dāvanas    Ziemassvētku dāvanas    Kāzu dāvanas    Keramikas laivas un šāles (Keramikas laivas)    Porcelāna izstrādājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32484
Meklēšanas rezultātos parādīts : 571029


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Visi banneri