Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RD Met, SIA, metālapstrāde

RD Met, SIA, metālapstrāde

Ganību dambis 40, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 29337560 - Metālapstrāde
(+371) 29436454 - Telpu noma
(+371) 67382411
(+371) 67382411
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA "Brizmet" ir dibināts 2006. gadā un nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.

Virpošanas darbi – detaļu ģeometriskās formas un izmēra izmaiņas, noņemot iepriekš noteiktu balstu, virpošanas aparāts griež detaļu, bet griešanas instruments salīdzinoši ar to noteiktu vektoru. Dažādu detaļas kustību dēļ notiek asināšana. Visbiežāk virpošanas darbi tiek izmantoti, lai izgriezt vītnes, apgriezt galus, slīpēt rievas, velmēt rievojumus, urbšanai un gala slīpēšanai.

Frēzēšana – metālapstrādes veids, griežot ar kuteri. Frēzēšanas darbi ir ražošanas process ar ļoti lielu efektivitāti, tādēļ tie salīdzinoši ātri iegūst plašu pielietojumu. Ar liela apjoma ražošanas attīstību, parādījās nepieciešamība pēc liela daudzuma vienādu detaļu ar noteiktu precizitāti un ar mazu darbinieku laika patēriņu, šeit frēzēšanas darbi saņem vislabāko pielietojumu.

Metālapstrāde – fiziskas iedarbības process uz metāla ar mērķi veidot daļas, mezglus, detaļas un struktūras ar iepriekš noteiktiem parametriem. Metālapstrāde ir tehnoloģisku operāciju komplekss, kā rezultātā detaļām tiek piemērotas vēlamās formas un izmēri.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde    Metāla apstrādes pakalpojumi       Metāla virpošana, virpošanas darbi       Metāla frēzēšana, frēzēšanas darbi       Metināšana, metināšanas darbi          Metināto konstrukciju izgatavošana       Čuguna lējumi       Koordinātu - izvirpošanas darbi       Zobratu izgatavošana       Zobu iegriešanas darbi       Detaļu termiskā apstrāde       Vārpstu izgatavošana       Tēšanas darbi       Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbgaldiem       Plakano detaļu slīpēšana       Apaļo detaļu slīpēšana       Zvaigznīšu izgatavošana       Korpusu izgatavošana Telpu noma    Noliktavu telpu noma    Ofisa telpu noma    Ražošanas telpu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23023
Meklēšanas rezultātos parādīts : 293114

Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Visi banneri