KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
RD Met, SIA, Metallbearbeitung

RD Met, SIA, Metallbearbeitung

Ganību dambis 40, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 29337560 - Metālapstrāde
(+371) 29436454 - Telpu noma
(+371) 67382411
(+371) 67382411
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

SIA "Brizmet" ir dibināts 2006. gadā un nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.

Virpošanas darbi – detaļu ģeometriskās formas un izmēra izmaiņas, noņemot iepriekš noteiktu balstu, virpošanas aparāts griež detaļu, bet griešanas instruments salīdzinoši ar to noteiktu vektoru. Dažādu detaļas kustību dēļ notiek asināšana. Visbiežāk virpošanas darbi tiek izmantoti, lai izgriezt vītnes, apgriezt galus, slīpēt rievas, velmēt rievojumus, urbšanai un gala slīpēšanai.

Frēzēšana – metālapstrādes veids, griežot ar kuteri. Frēzēšanas darbi ir ražošanas process ar ļoti lielu efektivitāti, tādēļ tie salīdzinoši ātri iegūst plašu pielietojumu. Ar liela apjoma ražošanas attīstību, parādījās nepieciešamība pēc liela daudzuma vienādu detaļu ar noteiktu precizitāti un ar mazu darbinieku laika patēriņu, šeit frēzēšanas darbi saņem vislabāko pielietojumu.

Metālapstrāde – fiziskas iedarbības process uz metāla ar mērķi veidot daļas, mezglus, detaļas un struktūras ar iepriekš noteiktiem parametriem. Metālapstrāde ir tehnoloģisku operāciju komplekss, kā rezultātā detaļām tiek piemērotas vēlamās formas un izmēri.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMetallbearbeitung    Dienste der Metallbearbeitung       Drehenarbeiten       Metāla frēzēšana, frēzēšanas darbi       Schweißen          Metināto konstrukciju izgatavošana       Čuguna lējumi       Koordinātu - izvirpošanas darbi       Zobratu izgatavošana       Zobu iegriešanas darbi       Detaļu termiskā apstrāde       Vārpstu izgatavošana       Tēšanas darbi       Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbgaldiem       Plakano detaļu slīpēšana       Apaļo detaļu slīpēšana       Zvaigznīšu izgatavošana       Korpusu izgatavošana Miete    Noliktavu telpu noma    Ofisa telpu noma    Ražošanas telpu noma
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 23281
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 296098


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Mauriņi, Gasthaus
Mauriņi, GasthausViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāTrauerfeier in Riga, Beerdigung in Lettland, Feuerbestattung und Feuerbestattung. Organisation von Rückführungsdiensten. Leichenschauhaus und Katafalk.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung Service
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung ServiceZebra Fracht, Transport und Verpackung von Gegenständen, Lagerung, Transport von Kunstgegenständen und Versicherungen, Umzug, Umzug von Gegenständen, Umzug, Umzug, Umzug von Riga, Umzugsunternehmen, Umzug, Büroumzug, Büroumzug, Umzugsservice, Laderservice, Umzugsservice, Umzug persönlicher Gegenstände, Bewegung. Umzugsunternehmen Riga, Büroumzug, Umzugsunternehmen, Umzugsdienste, Transportdienste. Internationale Umzugsunternehmen
Paradīzes graudi, Blumen in Jurmala
Paradīzes graudi, Blumen in JurmalaParadīzes graudi, Blumen in Jurmala
Jaunogres nams, Gasthaus
Jaunogres nams, GasthausRäumlichkeiten für Feste, Erholung und Seminare - Kaminsaal für 36 Personen. Sauna, Schwimmbecken mit filtriertem Warmwasser, Whirlpool, Tennisplatz, Festmahlzeiten, Satelliten-TV. Spezial-anoebot für 2 Personen.
Vecliepas, Gasthaus
Vecliepas, GasthausVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Visi banneri