Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gamma-Serviss, SIA

Gamma-Serviss, SIA

Čiekurkalna 5. šķērslīnija, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 29121752
Juridiskais nosaukums : Gamma-Serviss, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103293176
Juridiskā adrese : Rīga, Maltas iela 29-89, LV-1057
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pulverkrāsošana sniedz pretkorozijas un prettrieciena veidošanos, kas darbojas temperatūras diapazonā no -60 līdz + 150C un nodrošina ar drošu elektrisko izolāciju. Tehnoloģiju iegūšana ar augstas kvalitātes dekoratīvas un aizsardzības pārklājumiem ar īpašībām, ko nevar sasniegt ar parastajām šķidrajām krāsām. Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Pateicoties tā izcilajām īpašībām, pulvera pārklājums ir augstākās kvalitātes aizvietotājs tradicionālajiem pārklājumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrāde Skatīt vairāk   Metāla virsmu tīrīšana un krāsošana Skatīt vairāk      Vecu krāsu, rūsas noņemšana ar smilšu strūklu       Metāla virsmu tīrīšana ar skrošu strūklu    Metāla detaļu krāsošana Skatīt vairāk      Alumīnija krāsošana Skatīt vairāk   Metāla pretkorozijas apstrāde       Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība Skatīt vairāk   Cinkošana ar pulvercinku Rīgā (Pulverkrāsošana)    Pulverkrāsas Skatīt vairāk   moto-velo krāsošana (Pulverkrāsas) Skatīt vairāk   Disku pulverkrāsošana Skatīt vairākRīgā (Metāla konstrukciju pulverkrāsošana) Skatīt vairāk   Velosipēdu krāsošana Skatīt vairāk   Vārtu krāsošana Skatīt vairāk   Motocikla detaļu krāsošana Skatīt vairākRīgā (Smilšu strūklas apstrāde)    Metāla detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu Skatīt vairāk   disku krāsošana (Tīrīšana ar smilšu strūklu) Skatīt vairākAutomobiļu disku atjaunošana, krāsošana Skatīt vairāk   Disku remonts, valcēšana Skatīt vairāk   Automobiļu disku restaurācija Skatīt vairāk   Auto disku apstrāde ar smilšu strūklu, strūklošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28479
Meklēšanas rezultātos parādīts : 329249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Visi banneri