Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29569554
(+371) 27020830
(+371) 67167637
Juridiskais nosaukums : D.C.S., SIA
Reģistrācijas numurs : 40003802585
Juridiskā adrese : Maskavas iela 266 k-2 - 67, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

D.C.S. piedāvā:

Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Profesionāli krāvēji.
Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju.
Auto izvēle (1 - 8t, 1 - 55m3)
Starptautiskie pārvadājumi.
Atbildīga mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā ar mikroklimatu.
Piedāvājam iepakojuma materiālus.
Kastes, plēves. Muitas procedūras.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto kravu pārvadājumi Profesionāli krāvēji (Krāvēju pakalpojumi) Noliktavas, noliktavu pakalpojumi Biroju pārvākšanās serviss Pārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Iepakojuma materiāli Klavieru un flīģeļu pārvadāšana Mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā Mantu glabāšana Mēbeļu izjaukšana, salikšana, izvešana Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju (Autotransporta pakalpojumi) Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi Starptautiskie pārvietošanās pakalpojumi Mājas iedzīves, privāto mantu pārvadāšana Mantu pakošanas pakalpojumi Smagu priekšmetu pārcelšana Mēbeļu pārvietošana Sadzīves tehnikas transportēšana Noliktavas, noliktavu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26689
Meklēšanas rezultātos parādīts : 285238


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Visi banneri