Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ID Rugāji, galdniecība

ID Rugāji, galdniecība

Rugāji, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3132
(+371) 26163249
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA IDRugāji ir 100% Latvijas uzņēmums, kura pirmsākumi meklējami ap 2000. gadu. Tolaik uzņēmuma pamatdarbības virzieni bija masīvkoka mēbeļu, durvju, logu un kāpņu ražošana/uzstādīšana.

Ap 2006. gadu SIA IDRugāji par galveno novirzienu kļuva augstas kvalitātes gultu ražošana.

Uzņēmumā strādā meistari ar 15 gadu pieredzi. Visas mēbeles ir roku darbs, kur meistars iegūlda savas gadu gaitā uzkrātās prasmes un zināšanas, lai mēbeles kalpotu ilgi un sagādātu jums prieku. Uzņēmums nepārtraukti attīstās, lai varētu jums piedāvāt arvien ko jaunu un kvalitatīvāku

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGaldniecība, galdnieku darbi Skatīt vairākMēbeļu izgatavošana, ražošana Skatīt vairākMēbeles pēc individuālā pasūtījuma Skatīt vairākMēbeles Skatīt vairāk   Gultas Skatīt vairāk   Guļamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Kumodes Skatīt vairāk   Galdi Skatīt vairāk   Virtuves mēbeles    Bērnu gultiņas Skatīt vairāk   Dārza mēbeles
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 75617
Meklēšanas rezultātos parādīts : 957033

Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Visi banneri