Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SELDING, higiēnas un saimniecības preces

SELDING, higiēnas un saimniecības preces

Vidzemes iela 3, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65067496
(+371) 65067499
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikaliĪpašie piedāvājumiVairumtirdzniecībaTirdzniecībaSaimniecības preces   Papīra izstrādājumi   Mopi, mopu turētāji   Birstes, sliedes, niveļi, liekšķeres   Galda salvetes   Salvešu turētāji   Papīra roku dvieļi   Atkritumu tvertnes, maisi   Industriālais papīrs    Tualetes papīrs   Roku dvieļi ruļļos   Dvieļu un papīra turētāji   Vienreizējas lietošanas traukiMazgāšanas līdzekļiTīrīšanas līdzekļi   Dezinfekcijas līdzekļi   Ekoloģiskie tīrīšanas līdzekļi   WC, sanitāro telpu tīrīšanas līdzekļi   Stiklu un spoguļu tīrīšanas līdzekļi   Mēbeļu, paklāju kopšanas līdzekļi   Profesionālie uzkopšanas līdzekļi un inventārs   Dozatori, smidzinātāji   Saimniecības ziepes   Veļas mazgāšanas, tīrīšanas, mīkstināšanas līdzekļi   Parketa kopšanas līdzekļiSadzīves tehnika   Putekļu sūcēji   Elektriskie roku žāvētāji   FēniKarogiKarogu kātiTekstila izstrādājumi   Segas   Spilveni   Halāti   Darba cimdiVirtuves izlietnesBērnu pārtinamie galdiBiroja papīrsHigiēnas preces   Autiņbiksītes   Šķidro ziepju dozatori   Šķidrās ziepes   Ziepes   Zobu pastas   Vates izstrādājumi   ŠampūniDārzs un sēta   Sveces   Piknika piederumi   Atvērtās cepeškrāsnis, grilliRespiratori   Sniega lāpstas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25844
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1453056
Skatīt arī katalogā : Interneta veikali


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Visi banneri