Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lielanteni, kokapstrāde

Lielanteni, kokapstrāde

Lilanteni, Suntažu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5060
(+371) 29421639
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kokapstrādes firma SIA Lielanteni uzsāka savu darbību 1996. gadā. Kokapstrādes darbnīca atrodas Ogres rajona Suntažos. Būvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes tiek ražoti un piegadāti sadarbības partneriem Latvijā, Baltijas un citās Eiropas Savienības valstīs. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas. Klientiem tiek garantēta produkcijas kvalitāte, atbilstošas cenas, operatīva pasūtījuma izpilde un produkcijas piegāde.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMalkas piegāde, malka Skatīt vairākKokapstrāde Skatīt vairākZāģmateriāli Skatīt vairāk   Tehnoloģiskā šķelda Skatīt vairāk   Neapzāģēti zāģmateriāli    Žāvēti zāģmateriāli    Apaļkoku zāģēšana Skatīt vairāk   Zāģmateriāli būvniecībai Skatīt vairākZāģmateriālu eksports un imports Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana Skatīt vairākTaras materiāli, iepirkšana Skatīt vairākGateris, gatera pakalpojumi Skatīt vairākKokapstrādes pakalpojumi Skatīt vairāk   Zāģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Kokmateriālu impregnēšana    Zāģmateriālu ražošana Skatīt vairāk   Zāģmateriālu pārstrāde    Kokmateriālu žāvēšana Kokmateriāli Skatīt vairāk   Kokmateriāli, vairumtirdzniecība Skatīt vairāk   Kokmateriāli, tirdzniecība    Latas Skatīt vairāk   Brusas Skatīt vairāk   Sijas    Paletes, palešu izgatavošana    Taras dēļi Skatīt vairāk   Taras paletes, izgatavošana Skatīt vairākKoka apdares dēļi Skatīt vairāk   Apdares dēļi pirtīm Skatīt vairāk   Dēļi celtniecībai    Neapzāģēti dēļi Skatīt vairāk   Ēvelēti dēļi    Lāvu dēļi pirtīm    Apzāģēti dēļi    Dēļi ar lokmalu    Ārējie apšuvuma dēļi Transporta pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47457
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1305006

Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Visi banneri