Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Darba drošības centrs, SIA

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu iela 11, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67274712
(+371) 22332415 - Mācību centrs
(+371) 67274713
Juridiskais nosaukums : DARBA DROŠĪBAS CENTRS, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003650884
Juridiskā adrese : Brīvības gatve 219 - 7, Rīga, LV-1039
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

DARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.

Mūsu pamatdarbība ir konsultāciju un ārpakalpojumu (outsourcing) sniegšana uzņēmumiem/uzņēmumu speciālistiem, palīdzot nodrošināt vai pilnībā pārraugot tādas sekundāras biznesa funkcijas kā darba aizsardzība, ugunsdrošība, pārtikas aprites drošība.

2005. gadā SIA “DARBA DROŠĪBAS CENTRS” ieviesa un sertificēja vadības sistēmu atbilstoši EN ISO 9001 standartam. 2006. gadā iegūts statuss ”Kompetenta institūcija darba aizsardzībā” un izveidots Mācību centrs.

Šajā laikā ir sniegti pakalpojumi vairāk kā 700 sadarbības partneriem - uzņēmumiem ar visdažādāko darbības profilu, valsts iestādēm, ārvalstu komersantiem vai to filiālēm Latvijā, no kuriem daudzi tiek apkalpoti/ pārstāvēti DA jomā pastāvīgi.

SIA “DARBA DROŠĪBAS CENTRS”, atzīta kompetenta institūcija darba aizsardzībā, jau 10. gadu ir stabils partneris daudziem uzņēmumiem, valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēm darba aizsardzības jomā. Šajā laikā uzkrātā pieredz un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem operatīvi, ļoti īsos termiņos atrisināt jebkuras problēmas un apmierināt praktiski jebkura uzņēmuma, iestādes vajadzības darba aizsardzībā, ieskaitot atbildīgo speciālistu un darbu izpildītāju apmācību mūsu Mācību centrā. Ja esat nolēmuši vai rodas pēkšņa nepieciešamība izmantot darba aizsradzības ārpakalpojumus, zvaniet vai sūtiet mums

e-pastu: ddc@osh.lv ar Jūs interesējošiem jautājumiem. Mēs telefoniski vai ar e-pasta starpniecību precizēsim kādi darba aizsardzības pakalpojumi, cik liela līdzdalība no mūsu puses būtu nepieciešama, un cik tas steidzmi, jo visu šo faktoru kopums veido pakalpojuma izmaksas. Saviem klientiem vienmēr iesakām optimālākos risinājumus darba aizsardzības nodrošināšanai ņemot vērā uzņēmuma vai iestādes darba specifiku un organizatorisko struktūru.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDarba aizsardzība, drošība    Darba vides risku novērtēšana    Evakuācijas plāns, evakuācijas plānu izstrāde    Darba aizsardzības sistēmas izveidošana    Ugunsdrošība    Drošības sistēmas    Darba aizsardzības sistēmas vispārējie principi    Pilna servisa darba aizsardzības pakalpojumi    Darba aizsardzības organizēšana    Darba aizsardzības dokumentācija    Darba aizsardzības pasākumu noteikšana    Koordinēšana būvobjektos    Ugunsdrošības, elektrodrošības instrukcijas    Darba drošības un ugunsdrošības zīmes    Darba drošības audits Kursi    Apmācība, kursi darba drošībā Skatīt vairāk   Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Certifikat för heta arbeten, Occupational Safety Card, Hot work certificate (Darbinieku instruēšana darba drošība)
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 39730
Meklēšanas rezultātos parādīts : 158026

Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Visi banneri