Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Celmiņi, brīvdienu māja

Celmiņi, brīvdienu māja

Celmiņi, Kūku pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5202
(+371) 29124049
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

            Meža ielokā, pilnīgā klusumā un mierā, kur diena sākas ar saullēktu un beidzas ar saulrietu slejas brīvdienu māja ‘’Celmiņi’. Vieta, kur pavasarī dzirdami strazdu traļļi, vasarā stārķa klabināšana un rudenī gājputnu spārnu švīkoņa. Mobilie sakari un WiFi šeit ‘’īpašā režīmā’’, jo jābauda atpūta un daba.

Brīvdienu mājas "Celmiņi" tūrisma pakalpojumi ir pilnveidojušies, pateicoties LEADER projektu pieejai. Tika radīti vairāki jauninājumi un šobrīd klientiem tiek piedāvātas triju veidu pirtis:

* Tvaika jeb Turku pirts;

* Pagraba pirts kas aprīkota ar saunu;

* Latviskā pirts ar iespēju izbaudīt ‘’pērienu’’

Zvaigžņotās debesis romantiskāk vērot āra kublā. Klientiem pieejami divu veidu kubli ( parasts un džakūzī).

Aktīvajā sezonā nakšņošana iespējama ne tikai viesu mājas telpās, bet arī divvietīgos un trīsvietīgos Eko-namiņos’’.

Lai uzlabotu labsajūtu drosmīgākie var sevi palutināt ‘’Bišu dziedinātavā’’, ko plaši izmanto Ukrainā, kā arī šis pakalpojums iekaro Latvijas tirgu.

Ierodoties brīvdienu mājā jūsu ģimene un pārējie viesi visas dienas garumā varēs aktīvi pavadīt laiku.

Atkarībā no sezonas mēs piedāvājam:

* radošās nodarbes – darbnīcas (keramikas, sietspiedes, stikla apgleznošanas, mīļlietiņu pagatavošanas un citas darbnīcas);

*dažādas erudīcijas, komandu vienojošās spēles un spoortiskās aktivitātes (nūjošanas inventāru, velosipēdus, lielformāta un citas āra spēles);

* peintbola spēles teritoriju, aprīkojumu un inventāru;

* loka šaušanas inventāru;

* ziemas prieku baudīšana vizienoties ar sniega motociklu;

* izzinošu, pētniecisku ‘’Dabas skoliņa’’ pašiem mazajiem un citiem interesentiem;

Kad radoši esam padarbojušies un iestājies neliels ‘’izsalkums’’ ir iespēja baudīt uz ugunskura vārītu zupu vai pasūtītās pusdienas no tuvējām kafejnīcām.

Tāpat brīvdienu mājā ir pieejama ar visu inventāru aprīkota virtuve āra grils, kur jūs paši variet pagatavot sev tīkamo maltīti.

Blakus mums attālumā līdz 10 km ir vērts apskatīt un izbaudīt:

Dzirkaļu pilskalns;

Laukezers un Laukezera dabas parks;

Ildzenieku, Namiķa un Baļotes ezeri;

Mīļdzīvnieku (alpaku) apskates vieta;

Pieejamo pakalpojumu izmaksas tiek saskaņotas ar katru klientu individuāli pusēm vienojoties.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana    Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Banketi Pirtis Pasākumu organizēšana Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Trenažieru zāles Solāriji Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Dabas takas    Makšķerēšana    Atpūta pie ezeriem Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 112999
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1672623

Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Visi banneri