Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Info Hotel, Palanga

Info Hotel, Palanga

Kretingos gatvė 52, Palanga, Klaipėdos apskritis, Lietuva, LT-00128
(+370)846040011
(+370)846040012
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Info Hotel. Jauna 3-zvaigžņu viesnīca atrodas tikai 5 minūšu gājiena attālumā no Palanga centra un 4 km no lidostas. Atvērts 2007, Info Hotel piedāvā 11 modernus divvietīgus numuriņus, bezmaksas bezvadu internetu, plašas vannas istabas ar apsildāmu grīdu un ledusskapi katrā istabā. Apsargājama autostāvvieta un iespēja iznomāt velosipēdus. Vakarā jūs varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisms Naktsmītnes Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   „Lobby” bārs    Autostāvvietas Atpūta pie jūras Skatīt vairākAtpūta un izklaide Palangā Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49071
Meklēšanas rezultātos parādīts : 830413


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Visi banneri