Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss

Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss

Viskaļu iela 25, Rīga, Latvija, LV-1026
(+371) 67385184
(+371) 28643007
(+371) 67385183
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Dārza Tehnika nodarbojas ar dārza un meža tehnikas izplatīšanu, kā arī mēs piedāvājam tehnikas apkopi un servisa pakalpojumus. Mūsu veikalā jūs atradīsiet meža un dārza tehnikas zīmolus Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražotos motorzāģus, trimmerus, krūmgriežus, zāles pļāvējus, kultivatorus, celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtējus, raiderus, traktorus, sniega pūtējus, aeratorus un zaru smalcinātājus. POTCP 9.00.- 19.00 S. 9.00.- 16.00 Sv. Slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Skatīt vairākInterneta veikali Dārzkopības tehnika un inventārs Mežizstrādes un mežkopības tehnika Rezerves daļas, remonts, apkope Sniega pūtēji Zāģi    Motorzāģi    Spēka zāģi Skatīt vairākKrūmgrieži Kultivatori Skatīt vairākZāles pļāvēji Pļaujmašīnas Trimmeri Celmu frēzes Dzīvžoga šķēres Raideri Minitraktori, dārza traktori    Husqvarna Skatīt vairāk   Stiga Skatīt vairāk   Jonsered Skatīt vairāk   Partner Skatīt vairākLapu pūtēji Sniega tīrītāji Sniega pūtēji Ūdens apgādes sūkņi Ģeneratori
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 61866
Meklēšanas rezultātos parādīts : 776775


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Visi banneri