Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dace Grīnberga, keramiķe

Dace Grīnberga, keramiķe

Liepāja, Latvija
(+371) 29109326
(+371) 63428538
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Strādāju ar dažādu krāsu akmensmasām, mālu un porcelānu. Veidoju mūsdienīgus priekšmetus interjeram un eksterjeram. Darbos izmantoju vienkāršas, ažūras formas bagātinot tās ar dažādām faktūrām. Virpoju kurzemnieciskas zara kannas, krūzes, bļodas, podus, rotātus ar Rucavai raksturīgiem baltmālā gravētiem augu – ziedu motīviem. Dažādu projektu ietvaros vadu radošās darbnīcas dažāda vecuma bērniem un bērniem ar īpašām vajadzībām. Izgatavoju keramikas priekšmetus pēc pasūtījuma. 1978.gadā beidzu LMA lietišķi dekoratīvās mākslas nodaļu. No 1980.gada esmu LMS. Strādāju Liepājas mākslas vidusskolā Keramikas nodaļā par skolotāju. Darbi eksponēti izstādēs Latvijā un ārzemēs, kā arī atrodas privātkolekcijās. Piedalos keramiķu simpozijos un radošās darbnīcās.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRadošās darbnīcas Skatīt vairākPodnieki un keramiķi Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Dārza keramika    Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairāk   Māla trauki    Vāzes    Podi Skatīt vairākNaborigamas cepļa dedzināšana un atklāšana Salacgrīvā 2007 (Cepļa atvēršana) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53892
Meklēšanas rezultātos parādīts : 408701


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Visi banneri