Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dace Grīnberga, keramiķe

Dace Grīnberga, keramiķe

Liepāja, Latvija
(+371) 29109326
(+371) 63428538
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Strādāju ar dažādu krāsu akmensmasām, mālu un porcelānu. Veidoju mūsdienīgus priekšmetus interjeram un eksterjeram. Darbos izmantoju vienkāršas, ažūras formas bagātinot tās ar dažādām faktūrām. Virpoju kurzemnieciskas zara kannas, krūzes, bļodas, podus, rotātus ar Rucavai raksturīgiem baltmālā gravētiem augu – ziedu motīviem. Dažādu projektu ietvaros vadu radošās darbnīcas dažāda vecuma bērniem un bērniem ar īpašām vajadzībām. Izgatavoju keramikas priekšmetus pēc pasūtījuma. 1978.gadā beidzu LMA lietišķi dekoratīvās mākslas nodaļu. No 1980.gada esmu LMS. Strādāju Liepājas mākslas vidusskolā Keramikas nodaļā par skolotāju. Darbi eksponēti izstādēs Latvijā un ārzemēs, kā arī atrodas privātkolekcijās. Piedalos keramiķu simpozijos un radošās darbnīcās.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRadošās darbnīcas Skatīt vairākPodnieki un keramiķi Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Dārza keramika    Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairāk   Māla trauki    Vāzes    Podi Skatīt vairākNaborigamas cepļa dedzināšana un atklāšana Salacgrīvā 2007 (Cepļa atvēršana) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53436
Meklēšanas rezultātos parādīts : 406130

Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Visi banneri