Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dace Grīnberga, keramiķe

Dace Grīnberga, keramiķe

Liepāja, Latvija
(+371) 29109326
(+371) 63428538
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Strādāju ar dažādu krāsu akmensmasām, mālu un porcelānu. Veidoju mūsdienīgus priekšmetus interjeram un eksterjeram. Darbos izmantoju vienkāršas, ažūras formas bagātinot tās ar dažādām faktūrām. Virpoju kurzemnieciskas zara kannas, krūzes, bļodas, podus, rotātus ar Rucavai raksturīgiem baltmālā gravētiem augu – ziedu motīviem. Dažādu projektu ietvaros vadu radošās darbnīcas dažāda vecuma bērniem un bērniem ar īpašām vajadzībām. Izgatavoju keramikas priekšmetus pēc pasūtījuma. 1978.gadā beidzu LMA lietišķi dekoratīvās mākslas nodaļu. No 1980.gada esmu LMS. Strādāju Liepājas mākslas vidusskolā Keramikas nodaļā par skolotāju. Darbi eksponēti izstādēs Latvijā un ārzemēs, kā arī atrodas privātkolekcijās. Piedalos keramiķu simpozijos un radošās darbnīcās.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRadošās darbnīcas Skatīt vairākPodnieki un keramiķi Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Dārza keramika    Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairāk   Māla trauki    Vāzes    Podi Skatīt vairākNaborigamas cepļa dedzināšana un atklāšana Salacgrīvā 2007 (Cepļa atvēršana) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53909
Meklēšanas rezultātos parādīts : 408701


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Visi banneri