Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Otrā Elpa, labdarības veikals

Otrā Elpa, labdarības veikals

Marijas iela 8, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 27730302
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdarības veikals „Otrā Elpa” ir veids, kā piesaistīt nepieciešamos līdzekļus labdarības projektu atbalstam. Tas ir ne tikai veikals, kurā iegādāties privātpersonu un organizāciju ziedotas oriģinālas un praktiskas lietas (jaunas un lietotas) par ļoti zemām cenām, bet arīdzan sociāla platforma, kur tiek rīkotas labdarības izsoles, koncerti, lekcijas, radošās darbnīcas u.tml., tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību vides saudzēšanas, labdarības un sociālās atbildības jautājumiem. Mūsu misija ir veicināt sociālo vērtību izpratni, pozitīvas sociālās izmaiņas, vides saudzēšanu, kā arī būt par sabiedrības izvēlētu starpnieku labdarības projektu īstenošanā.Veikala plauktus nepilda pasūtījumi no rūpnīcām, bet gan ikviens no mums! Katram mājās mēdz būt kas nevajadzīgs, kas citam var izrādīties vēl itin noderīgs. Mantu ziedojumi ļauj uzsākt labo darbu virpuli.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi Labdarības organizācijas Skatīt vairākLietotas mantas, apģērbs, pieņemšana Skatīt vairākVeikali Skatīt vairākTirdzniecība Skatīt vairākApģērbi, Apavi, Aksesuāri Skatīt vairāk   Jostas    Somas un somiņas Skatīt vairāk   Lietussargi    Cepures    Bižutērija Grāmatas, grāmatnīcas Skatīt vairākVD, CD, VHS, kasetes, plates (Audio un video ieraksti) Skatīt vairākInterjera priekšmeti Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairākRotaļlietas Skatīt vairākSporta un tūrisma preces Elektropreces
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 70370
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1178587


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Visi banneri