Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli

CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli

Jūrmalas iela 13b, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2107
(+371) 26591337
(+371) 67799881
(+371) 67461211
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „CEL” ir stabils un uzticams uzņēmums, kas nebaidās ieviest modernas un progresīvas būvkonstrukcijas Latvijas tirgū. SIA „CEL” dibināta 1997. gada 11. aprīlī, šodien izveidojusies par nopietnu konkurentu būvmateriālu vairumtirgotāju vidū ar stabilu preču sortimentu, augstas kvalitātes apkalpošanas un preču piegādes servisu, attīstītu pārdošanas sistēmu, atsaucīgiem sadarbības partneriem un iemantotu klientu uzticību. Laikam ritot uzņēmums ir spējis iepazīstināt Latvijas būvmateriālu tirgu ar vairākiem līdz šim nezināmiem materiāliem, kā arī dota sava artava, lai būvniecība modernizētos un tiktu izmantotas jaunas un augsti attīstītas tehnoloģijas, nodrošinot maksimālu apmierinātību visiem būvniecības procesā iesaistītajiem dalībniekiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas    Hidroizolācijas materiāli    Skaņas izolācijas materiāli    Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Ģipškartons un ģipškartona profili Skatīt vairāk   FERMACELL ģipša šķiedru plāksnes YTONG gāzbetons (Gāzbetona bloki) Skatīt vairāk   Starpsienas    Sienu bloki    Pārseguma paneļi    Pārsedzes    Pamatu bloki (Pamati) Pārseguma paneļi Ytong multipor plāksnes un lime Skatīt vairākApdares materiāli Skatīt vairāk   SEMIN ģipša špaktele Skatīt vairāk   FERMACELL ģipša šķiedru plāksnes Skatīt vairāk   James Hardie (Koka apdares dēļi)    James Hardie (Apdares paneļi, plāksnes) Jawar (Keramiskie dūmvadi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50807
Meklēšanas rezultātos parādīts : 773806

Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Visi banneri