Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ances Dizains, apģērbu apdruka

Ances Dizains, apģērbu apdruka

Lāčplēša iela 29 - 14, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 20031842 - Pārdošanas menedžere, dizainere
(+371) 22014182
(+371) 67282933
(+371) 67282934
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

APDRUKA UN IZŠŪŠANA:


Piedāvājam arī apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Apģērbus, kurus nevar tehniski apdrukāt- piemēram- ziemas vai starpsezonas jakas ar dūnu, sintepona siltinājumu, var izšūt. Mūsu mājas lapā piedāvātajiem starpsezonas un ziemas apģērbiem ir speciāli oderē iestrādāti rāvējslēdzēji, kas nodrošina kvalitatīvu izšuvumu bez diegu galiem izstrādājuma oderē.

Ja vēlaties apdrukāt paši savus T-kreklus, tad tiem vajadzētu būt svaigiem- pa tiešo no veikala plauktiem, nemazgātiem!

Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.

 

APĢĒRBU MODEĻU PIEEJAMĪBA:


Atkarībā no ražotāja brenda preci iespējams pasūtīt arī pa 1 gab- privatām vajadzībām, ir ražotāji un arī daži apģērbu modeļi, kurus var pasūtīt sākot no 6gab no viena izmēra, vai arī tikai pa kastei no vien izmēra. Tas ir atkarīgs no ražotāja stratēģijas attiecībā pret pircēju.

Lai precizētu Jūs interesējošo apģērbu pieejamību noteikti sazinieties ar mums rakstot uz augstāk norādīto e-pastu vai arī zvanot pa kādu no norādītajiem telefona numuriem.

 

APĢĒRBU IZMĒRI:


Ja pasūtījumu no attiecīgā ražotāja brenda veicat pirmo reizi, noteikti pirms pasūtījuma veikšanas pārliecinaties par izmēru atbilstību- katrs ražotājs veido pats savu izmēru sistēmu, kā arī viens un tas pats krāsas nosaukums var atšķirties starp ražotājiem. Jāņem vērā, ka atšķiras arī ,piemēram, T-kreklu trikotāža uz tausti- kādam tā ir maigāka, citam stīvāka- tas ir gaumes jautājums- kvalitāte visām precēm ir laba.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDrukas pakalpojumi    Apdruka    Prezentreklāma    Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Apģērbu apdruka       T-kreklu apdruka       Sporta formu apdruka    Sietspiede    Termoapdruka    Puzles    Krūzīšu apdruka Skatīt vairāk   Logo druka    Lietussargi Skatīt vairākIzšūšana, izšūšanas pakalpojumi Skatīt vairākDizaina izstrāde    Logo izveide Apģērbi    Reklāmas apģērbi    T-krekli    Topi, blūzes    Polo krekli    Jakas    Virskrekli    Cepures    Flīsa jakas    Sporta tērpi    Jakas ziemai    Darba apģērbi    Sporta jakas    Sporta krekli    Kapučjakas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34985
Meklēšanas rezultātos parādīts : 720762

Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Visi banneri