Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miedziņš, veikals

Miedziņš, veikals

Tērbatas iela 59/61, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 26116691
(+371) 29495423 - e-veikals
Pirmdiena11:00 - 19:00
Otrdiena11:00 - 19:00
Trešdiena11:00 - 19:00
Ceturdiena11:00 - 19:00
Piektdiena11:00 - 19:00
Sestdiena11:00 - 17:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mēs visi ceļojam. Katru nakti, laižoties miegā. No jauna piedzīvojam ikdienas notikumus, piepildām savus drosmīgākos sapņus un atgūstam spēkus.

Piekrīti, došanās pie miera ir īpašs rituāls. Viens no svarīgākajiem resursiem, kas ļauj soļot pa dzīvi ar augsti paceltu galvu, būt enerģijas pilnam un pozitīvu emociju pārņemtam.

Iedomājies, cik lieliskā veidā mainītos arī Tava dzīve, ja varētu vienkārši piecelies no rīta un būt laimīgs!

Tieši tāpēc mēs esam radījuši ko īpašu – Pilnvērtīga Miega Sistēmu.

Vairākas desmitgades zinātnieki ir pētījuši cilvēka un miega attiecības. Pētījumu rezultātus ņēmuši vērā ražotāji un saražojuši segas, spilvenus, gultas veļu, matračus, kas paaugstina miega kvalitāti vidēji par 20%.

Šī sistēma nav tikai matracis, sega vai spilvens, bet gan visu šo lietu kopums. Kopā ar īpašiem miega rituāliem, ekoloģiju, tehnoloģijām un pārdomātiem, individuāli piemeklētiem aksesuāriem, kas precīzi atbilst gulētāja augumam, ķermeņa svaram, gaumei un vērtībām.

Jau vairāk nekā 25 gadus, sadarbībā ar Eiropas labākajiem zinātniekiem – miega ekspertiem un mājas tekstila ražotājiem, palīdzam saviem klientiem iesākt dienu. Būt možiem un enerģijas pilniem!

Atnāc pie mums, pārliecinies un izvēlies! Radi savus īpašos rituālus un pievienoto vērtību katrai dienai!

Gaidām ciemos!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMatraču tirdzniecība    Matrači Skatīt vairāk   Putu matrači    Atsperu matrači    Virsmatrači    Bērnu matrači Gultas veļa    Satīna gultas veļa    Segas       Vilnas segas       Kokvilnas segas       Sintētiskas segas    Kokvilnas gultas veļa    Palagi       Palagi ar gumiju       Klājamie palagi    Spilveni       Dūnu - spalvu spilveni       Ortopēdiskie spilveni    Voilaki Gultas vēļa bērniem    Bērnu palagi    Bērnu segas    Bērnu spilveni Mēbeles    Gultas līstes Preces bērniem Tekstila izstrādājumi    Viesnīcu aprīkojums, preces un pakalpojumi viesnīcām       Segas       Spilveni       Gultas veļa    Preces slimnīcām    Kafejnīcu un restorānu aprīkojums Matraču tirdzniecība       Galdauti, salvetes, galdu svārki
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 35907
Meklēšanas rezultātos parādīts : 890822


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Visi banneri