Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Komforts, santehnikas un apkures salons

Komforts, santehnikas un apkures salons

Jaunmoku iela 26, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67893875
(+371) 67893868 - Vairumtirdzniecība
(+371) 67893872 - Dizaineru pakalpojumi
(+371) 67805369
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Uzņēmuma SIA „EVA-SAT” galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība. Uzņēmums dibināts jau 1993.gadā un pirmo veikalu atvēra Rīgā, J.Rainberga bulvārī 1. Par uzņēmuma "EVA - SAT" pastāvīgiem klientiem, pateicoties preču augstajai kvalitātei, daudzveidīgam piedāvājumam un ātrai piegādei, ir kļuvušas vairākas Latvijā labi pazīstamas dizaina un celtniecības firmas un arhitektu biroji. Šobrīd uzņēmumam "EVA - SAT" pieder lielākie santehnikas un apkures tehnikas veikali „KOMFORTS” – santehnika, apkure! Rīgā, Jaunmoku ielā 26 (pie t/c Spice), Krasta ielā 44 (pie t/c Mols) Ventspilī, Lāčplēša ielā 20 un Liepājā, Zemnieku ielā 32!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKOMFORTS (Tirdzniecība) Skatīt vairākSantehnika Skatīt vairāk   Keramiskie WC podi    Izlietnes    Ūdens maisītāji    Virtuves izlietnes    Dušas kabīnes    Vannas istabas aksesuāri    Vannas    SPA hidromasāžas baseini, tirdzniecība Flīzes Vannas istabas mēbeles Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli    Dvieļu žāvētāji    Manometri, termometri, drošības vārsti    Siltās grīdas    Radiatori    Termoregulatori    Ūdens sildītāji un boileri Ūdensapgāde un kanalizācija    Caurules, trubas    Sifoni un armatūra    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Skrūves un stiprinājumi    Ūdens cirkulācijas sūkņi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 73779
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1136139

Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Visi banneri