Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lidums SIA, kokapstrāde

Lidums SIA, kokapstrāde

Līdumi, Olaines pagasts, Olaines novads, Latvija, LV-2127
(+371) 26189288 - Produkcija dārzam un pagalmam
(+371) 26463996 - Zāģmateriālu realizācija
(+371) 29229834 - Liekti līmētie materiāli, apdares dēļi, kalte
(+371) 67964268 - Grāmatvedība
(+371) 29128565 - Direktors
(+371) 63080434 - Jelgavas ražotne
(+371) 67964435 - Birojs, Olaines ražotne
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA Līdums dibināta 1993.gadā. Mūsu lielākā un vecākā ražotne atrodas Rīgas rajona Olaines pagastā. No 2000.gada darbojas arī ražotne Jelgavā. Darbības nozare : kokapstrāde. Kapitāls: 100% Latvijas. Pārstrādājam gan apaļkokus, gan iepirktus zāģmateriālus. Galvenokārt izmantojam priedes koksni. No 1995.gada produkciju eksportējam. Lielākais mūsu eksporta tirgus ir Lielbritānija, kur sadarbojamies ar vairākiem dārza preču vairumtirgotājiem. SIA Lidums produkciju ir iepazinuši arī pircēji Dānijā, Norvēģijā, Itālijā, Francijā un Čehijā. Latvijas tirgū sadarbojamies ar vairākiem lielveikalu tīkliem, kā arī pieņemam pasūtījumus un realizējam produkciju savās ražotnēs. Produkcijas veidi: koka produkcija dārzam un pagalmam; zāģmateriāli; apdares dēļi; liekti līmētie materiāli Pakalpojumu veidi: zāģmateriālu žāvēšana; zāģmateriālu pārstrāde. Pērkam: priedes baļķus; priedes zāģmateriālus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Skatīt vairāk   Dārza interjera elementi Skatīt vairāk      Lapenes, lapeņu tirdzniecība Skatīt vairāk      Nojumes, lapenes, teltis Skatīt vairāk      Pergolas Skatīt vairāk      Terases Skatīt vairāk      Koka tiltiņi Skatīt vairāk      Bērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk      Smilšu kastes Skatīt vairāk      Šūpoles, šupoļu tirdzniecība Skatīt vairāk      Sētas, stabi un nožogojumi (Sētas stabi un mieti) Skatīt vairāk      Dārza grīdas un celiņi, dekings Skatīt vairāk      Puķu kastes Skatīt vairāk      Vīteņaugu režģi Skatīt vairāk      Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Koka apdares dēļi Koka izstrādājumi Skatīt vairākZāģmateriāli    Liekti līmētie materiāli Kokapstrādes pakalpojumi    Zāģmateriālu pārstrāde    Zāģmateriālu žāvēšana (Žāvēti zāģmateriāli) Žogi, sētas    Žogi, sētas, pasētas un vārti    Žogu projektēšana, izgatavošana, montāža, serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 69778
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1328483


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Visi banneri