Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunsvelmes, viesu māja

Jaunsvelmes, viesu māja

Jaunsvelmes, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5016
(+371) 29138653 - Mārtiņš
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Būsiet mīļi gaidīti pie mums. Jūsu ērtībām un labsajūtai piedāvājam zāli 80 personām pirtiņu kā arī naktsmājas. Saklāsim svētku galdu, uzrīkosim sporta svētku, seminārus,kā arī varam Jūsu ērtībām piedāvāt busiņu. Mēs esam 50km no Rīgas. Klusā skaistā vietā. 40 gultasvietas, telšu vietas, futbolgolfs. Iespējas rīkot bērnu vasaras nometnes 30 bērniem, 4 pasniedzēji, ēdināšana. Nometnes nosaukums Norises vieta NOMETNES VEIDS (dienas/ diennakts)U.C. PAPILDUS INFORMĀCIJA (sporta, valodas, piedzīvojumu u.t.t.) Datumi Bērnu vecums Maksa „Zaļās pēdas” Viesu nams „Jaunsvelmes”, Ķeguma nov., Latvija ( 50km no Rīgas) . Diennakts nometne (6 dienas) bērniem, kuriem būs iespēja iesaistīties piedzīvojumā un pētīt dabu un attīstīt talantus radošajās darbnīcās. Nometnē uzņem bērnus ar dažādām latviešu,krievu,angļu valodas zināšanām. Organizatoriem ir 2 gadu nometņu organizēšanas pieredze. Par bērniem nometnē rūpēsies pedagogi ar augstāko pedagoģisko izglītību latviešu,krievu un angļu valodas zināšanām. Labiekārtotās viesu nama telpās varam izmitināt 30 bērnus. 03.-09.07.2011. 10.-16.07.2011. 17.-23.07.2011. 24.-30.07.2011. Varam piedāvāt arī datumus augustā. 9-12 gadi Tiks precizēta. Nometnes vadītāja Vivita Apliecības Nr 050-00001
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNometnes Skatīt vairākVasaras nometnes bērniem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairākAktīvā atpūta Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBaseini Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSporta spēļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 82498
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1491355


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Visi banneri