Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RaRa, ventilācijas iekārtas

RaRa, ventilācijas iekārtas

Miera iela 36, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67709337
+371) 67709338
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVentilācijas sistēmas un iekārtas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7795
Meklēšanas rezultātos parādīts : 66714
Skatīt arī katalogā : Ventilācijas sistēmas un iekārtas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Visi banneri