Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mare, viesnīca

Mare, viesnīca

Selgas iela 1c, Roja, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3264
(+371) 29169490
(+371) 28328599
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesnīca Mare Rojas centrā. 500m attālumā peldvieta, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets. Iepriekš vienojoties, varam organizēt: izbraucienus ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas uz tādām apskates vietām kā Slīteres nacionālais parks (20 kilometru attālumā) un Baltā kāpa (12 kilometru attālumā) ar gida pakalpojumu. Attālums līdz Rīgai 120 km. Cenā par viesnīcu iekļautas  brokastis (kafija, tēja, omlete, saldumi). Dažos numuros pieejamas papildvietas(saliekamais dīvāns vienam, diviem cilvēkiem) - 20 EU. Ja viesnīcā uzturas 7 dienas un vairāk - 10% atlaide, mēnesi un vairāk - 15%. Rezervāciju var veikt arī caur viesnīcas e-pastu (viesnicamare@inbox.lv).

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Ģimenes (4-vietīgi numuri)100 - 110 € Skatīt vairāk   Luksnumuriņi (2-vietīgi numuri)54 - 65 € Skatīt vairāk   VIP (2-vietīgi numuri)72 - 80 € Skatīt vairāk   Klasika (2-vietīgi numuri)54 - 65 € Skatīt vairāk   Ekonomskais (1-vietīgi numuri)55 - 60 € Skatīt vairākHostelis (Hosteļi, jauniešu naktsmītnes)60 - 90 € Skatīt vairāk   3-vietīgie numuri (3-vietīgi numuri)63 - 90 € Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākPirts (Pirtis) Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairāk   Turku pirts50 € Rojas peldvieta Baltijas jūrā (Atpūta pie jūras) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 103033
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1055108

Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Visi banneri