Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
 Porto Resort, viesnīca

Porto Resort, viesnīca

Medzābaki-2, Lilaste, Carnikavas pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2163
(+371) 22722258 - viesnīcas recepcija
(+371) 22722258 - galdiņu rezervācija restorānā
(+371) 27489999 - pasākumu organizators
(+371) 27499998 - pasākumu organizators
 
VissPiedāvājumiGalerijaKartespa
Apraksts

Kūrortviesnīca PORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.

PORTO RESORT piedāvā brīnišķīgu restorānu un vasaras terasi ar skatu uz ezeru, mājīgus viesnīcas numuriņus, SPA procedūras, 14 labiekārtotas kotedžas, pludmali ar piknika un kempinga vietām, kā arī aizraujošas ūdens izklaides. Vasaras periodā viesnīcas teritorijā ir plašas iespējas izvietot kemperus un teltis.

Esiet laipni gaidīti PORTO RESORT!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Restorāni Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākAtpūtas kompleksi Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   SPA Skatīt vairākIzbraukumu banketi Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Bērnu ballītes    Banketu apkalpošana Skatīt vairākKonferenču, semināru organizēšana Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākĪpašie piedāvājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 97878
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1296066

Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Visi banneri