Ausmas, SIA

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma