Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Intema, SIA

Intema, SIA

Cēsu iela 31B, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 28111002 - Veikals Cēsu ielā 31b
(+371) 27000112
(+371) 20373717
(+371) 23370600
Juridiskais nosaukums : INTEMA, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103280006
Juridiskā adrese : Kurzemes prospekts 130 - 9, Rīga, LV-1069
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Intema ir īpaša ne tikai ar savu produkciju, bet arī pakalpojumiem, savstarpējām attiecībām, konkurētspēju.

Uzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam, dodot iespēju pasūtīt jebkura izmēra vai formas produktu.

Sadarbojoties ar Eiropas vadošajiem uzņēmumiem matraču un gultas piederumu ražošanā, mēs nemitīgi tiecamies pēc arvien augstākas kvalitātes un darba ražīguma visā, ko darām. Mūsu produkcija piedāvā veselīgu un nevainojamu vidi Jūsu atpūtai.

Mūsu darbs ir balstīts uz tādām vērtībām kā uzticēšanās, profesionālisms un savstarpēja sadarbība ar mūsu klientiem, piedāvājot Jums piemērotu pakalpojumu, garantijas, produkcijas un cenas savienojumu.

Īpaša mūsu uzmanība tiek pievērsta produktiem, kas ietekmē Jūsu labklājību, t.i., ergonomiskajiem un relaksējošajiem produktiem. Mēs Jums piedāvājam pirmklasīgas kvalitātes un drošības, ekonomiski efektīvu un ekoloģiski tīru produkciju.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeļu izgatavošana, ražošana    Matrači Skatīt vairāk      Ortopēdiskie matrači       Nestandarta matrači       Anatomiskie matrači       Lateksa matrači       Virsmatrači Skatīt vairāk      Bērnu matrači Skatīt vairāk      Matrači ar rāmi       Matrači viesnīcām Skatīt vairāk      Apaļi matrači       Matrači uz kājām       Matraču izgatavošana un ražošana    Gultas Skatīt vairāk      Divvietīgas gultas       Gultas pēc pasūtījuma       Gultas līstes    Mēbeles       Krēsli          Bāra krēsli       Dīvāni          Dīvāni restorāniem       Ādas mēbeles       Mēbeles viesnīcām       Mīkstās mēbeles       Mēbeles restorāniem un kafejnīcām       Naktsskapīši Skatīt vairāk      Kušetes       Nestandarta mēbeles Apdares paneļi, plāksnes Dekoratīvie tapsējumi Mēbeļu projektēšana Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31402
Meklēšanas rezultātos parādīts : 793131

Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Visi banneri