Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs

Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs

Krasta iela 1, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 29883301
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Alternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām dibināts 1995. gadā Ventspilī. Kā sabiedriska organizācija reģistrēta 2001. gada 7. decembrī, organizācijas numurs 40008063818. Aprūpes centrā ir nolūks izmantot alternatīvās aprūpes metodiku, piedāvājot jauniešiem ar ierobežotām iespējām palīdzību apstākļos, kas pietuvināti ģimenes videi, attīstīt sociālās un darba iemaņas viņu pilnvērtīgai integrācijai sabiedrībā. Alternatīvās aprūpes centra programmas psihosociālais raksturs un procesa grupu mērķi nosaka Latvijas bāreņu sociālas kategorijas: invalīdi kopš bērnības ar psiholoģiskās attīstības traucējumiem, kas sasnieguši pilngadību, bērnu namu un speciālo internātskolu beidzēji (absolventi). Optimāla dzīves režīma radīšana viņiem uzskatāma kā kristīgi motivētas rūpes. Ar Latvijas Republikas Finanšu Ministrijas lēmumu № 176 04. 09. 2006. organizācijai piešķirts sabiedriski lietderīgas organizācijas statuss. Latvijas Republikas Labklājības Ministrija 09. 11. 2005. izdevusi apliecību № 13, kas dod tiesības sniegt sociālus pakalpojumus. Tatjana Bražņika ir aprūpes centra valdes priekšsēdētāja.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu nami un aprūpe Skatīt vairāk   Sociālā aprūpe, palīdzība    Sociālā integrācija Skatīt vairāk   Invalīdu aprūpe    Profesionālā izglītība    Psiholoģiskā palīdzība Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79742
Meklēšanas rezultātos parādīts : 471724

Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri