Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Alejas projekti, SIA

Alejas projekti, SIA

Graudu iela 4a, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29432512 - Birojs
(+371) 22003325
Juridiskais nosaukums : Alejas projekti, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603025529
Juridiskā adrese : Graudu iela 4A, Jelgava, LV-3001
Banka : Luminor Bank AS NDEALV2X
Konta numurs : LV75NDEA0000083756180
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Misija – no projekta līdz ziedošam dārzam!

Vīzija – Alejas projekti ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā, kas nodrošina pilnu apsaimniekošanas ciklu apstādījumu ierīkošanā un kopšanā. Alejas projekti ir specializēts uzņēmums, kas sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. Mūsu izpratnē „dārzs” ir jebkura mēroga ainavas radīšana un kopšana. Kopšana nodrošina, ka ainava laikam ritot nezaudē sākotnējo ideju, nobriest un mainoties gadalaikiem mūs priecē ar jaunām niansēm krāsās un formās. Mūsu radītā vidē Jūs smelsieties spēkus gan darbā, gan atpūtā.

Palielinoties darba apjomiem ir nepieciešamība saglabāt un uzlabot mūsu sniegto pakalpojumu kvalitāti, tādēļ uzņēmums uzsācis ieviest kvalitātes vadības sistēmu, atbilstoši ISSO 9001 standartiem.

Ja pietrūkst padoma, ir ideju pārpina galva, bet nezināt kā to visu salikt kopā, sapņojat par ziedošu dārzu – atliek ... piezvanīt!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairāk   Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana Skatīt vairāk   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Zāliena pļaušana, trimerēšana    Dižstādu piegāde un stādīšana    Jumta dārzu ierīkošana    Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana Teritorijas labiekārtošana    Krastu, nogāžu veidošana, stiprināšana Skatīt vairāk   Zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana    Augsnes frēzēšana    Koku un krūmu zāģēšana    Impregnēti mieti, palisādes Traktortehnikas noma Skatīt vairāk   Dekoratīvo koku stādi    Dižstādi Sniega savākšana un izvešana    Sniega un ledus tīrīšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 64357
Meklēšanas rezultātos parādīts : 612767

Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Visi banneri