KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Alejas projekti, SIA

Alejas projekti, SIA

Graudu iela 4a, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29432512 - Birojs
(+371) 22003325
Juristische-Person : Alejas projekti, SIA
Eintragungsnummer : 43603025529
Juristische adresse : Graudu iela 4A, Jelgava, LV-3001
Bank : Luminor Bank AS NDEALV2X
Kontonummer : LV75NDEA0000083756180
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Misija – no projekta līdz ziedošam dārzam!

Vīzija – Alejas projekti ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā, kas nodrošina pilnu apsaimniekošanas ciklu apstādījumu ierīkošanā un kopšanā. Alejas projekti ir specializēts uzņēmums, kas sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. Mūsu izpratnē „dārzs” ir jebkura mēroga ainavas radīšana un kopšana. Kopšana nodrošina, ka ainava laikam ritot nezaudē sākotnējo ideju, nobriest un mainoties gadalaikiem mūs priecē ar jaunām niansēm krāsās un formās. Mūsu radītā vidē Jūs smelsieties spēkus gan darbā, gan atpūtā.

Palielinoties darba apjomiem ir nepieciešamība saglabāt un uzlabot mūsu sniegto pakalpojumu kvalitāti, tādēļ uzņēmums uzsācis ieviest kvalitātes vadības sistēmu, atbilstoši ISSO 9001 standartiem.

Ja pietrūkst padoma, ir ideju pārpina galva, bet nezināt kā to visu salikt kopā, sapņojat par ziedošu dārzu – atliek ... piezvanīt!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInstallation, grüne Lunge mehr Details   Baumkronenbildung, Pflege, Stärkung, Ausdünnung, Reduktion    Landschaftsbau, Gartenpflege und Management mehr Details   Pflastern mehr Details   Rasenmähen    Lieferung und Anpflanzung von Großpflanzen    Jumta dārzu ierīkošana    Gartengehwege    Begrünung, Garten,-Parkprojekte,Ausstattung    Heckenpflege, Schneiden, Formen Umgebung, Einrichtung    Gestaltung der Unterstützung mehr Details   Rasenbelüftung, Vertikulation, Trimmen    Augsnes frēzēšana    Absägen der Bäume    Impregnēti mieti, palisādes Traktorentechnik mehr Details   Dekoratīvo koku stādi    Mächtige Pflanzen Sniega savākšana un izvešana    Schnee-Eisreinigung
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 64358
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 612767

Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Jaunpils pils, Schloß
Jaunpils pils, SchloßJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
ALAUŠYNĖ , Gasthaus
ALAUŠYNĖ , GasthausGemütliche Zimmer. Unser Kaffehaus ist sehr auf europäisches kulinarisches Zeichen der Litauensregion Aukštaitija stolz. Veranstaltung von Ausflügen.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Photon L Baltic, Beleuchtungstechnik
Photon L Baltic, BeleuchtungstechnikVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Līva***, Hotel
Līva***, HotelDas Hotel Līva ist ein drei- Sterne- Hotel, das seinen Gästen 111 häuslich eingerichtete Hotelzimmer – von eleganten, feinen Luxus- und Business- Suiten bis zu bequemen Standard- und Klasse-Zimmern.
BALTIC-S, Sanitätstechnik
BALTIC-S, SanitätstechnikUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Bīriņu Pils, Hotel
Bīriņu Pils, HotelBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Visi banneri