Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mīts, akmens apstrāde

Mīts, akmens apstrāde

Bukultu iela 10a, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67372972 - Birojs
(+371) 67372412 - Grāmatvedība
(+371) 67374210 - Ražošana
(+371) 67374035
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sabiedrība MĪTS dibināta 1992 gadā. Tajā strādā 80 darbinieki, no tiem 60 nodarbināti būvniecības objektos. CF MĪTS ir arī amatniecības kameras uzņēmums, kurā strādā vienīgie licencētie bruģētāju meistari Latvijā. Betona plātnes (bruģis) ražo ar vācu firmas "Hess" tehnoloģisko iekārtu. Mēs izgatavojam 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus. Par mūsu darba kvalitāti varat pārliecināties, apskatot: Brīvības pieminekļa apkārtnes, ejot pa Skārņu un Grēcinieku ielām, iegriežoties Vecrīgā "Jāņa Sētā", "Konventa Sētā", vasaras kafejnīcā "Alus Setā", Doma laukumā, "Lido Ķēkis" teritorijā Ķengaragā, ielūkojosties Zviedrijas, Šveices, Vācijas, Ķīnas, Somijas un Anglijas vēstniecību teritorijās
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrīdas Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairākAkmens apstrāde    Grīdas segumi Skatīt vairāk   Mazās arhitektūras formas Skatīt vairāk      Strūklakas Skatīt vairāk      Akmens soli un galdi Skatīt vairāk      Dārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairāk   Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk      Betona apmales, uzstādīšana       Granīta bruģis Skatīt vairāk      Betona bruģis Skatīt vairāk   Betona stabi    Kāpnes, trepes Skatīt vairākŽogi, sētas, pasētas un vārti Kapu apmales
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53848
Meklēšanas rezultātos parādīts : 893913

Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Visi banneri