Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Prioritet, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Prioritet, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Dauguļupes iela 3, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-2130
(+371) 28233225 - (+371) 28233225
(+371) 67627974
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sia Prioritet ir dzelzsbetona izstrādājumu ražotne, kas dibināta 2002. gadā. Betona izejmateriālu iejaukšana tiek dozēta pēc svara. Sia Prioritet ir vienīgā specializētā kanalizācijas aku grodu ražotne, Baltijas valstīs, kurā vienkopus var atrast visus iespējamos aku grodu, grodu pārsegumu, pamatņu un konusu veidus un izmērus. Mēs ražojam stiegrotas keramzītbetona pārsedzes, kuru faktiskā nestspēja, mums vienīgajiem, Eiropas savienībā, ir pārbaudīta neatkarīgā akreditētā testēšanas laboratorijā. Ražotie darba izmēri atbilst visiem Eiropas standartizmēriem. Izgatavojam augtas kvalitātes dekoratīvos betona stabus un pasētas, dzelzsbetona pārsedzes, betona plāksnes, pamatu blokus, armatūras sietu, kā arī veicam nestandarta dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanu atbilstoši klienta specifikācijai. Piedāvājam pie mums iegādāties smilti, šķembas, keramzītu, cementu, armatūru, keramzītbetona blokus, bruģakmeni, ietvju un ceļu apmales.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas    Grodi       Aku grodi Skatīt vairāk      Eiro grodi       Grodi ar pamatni       Grodu blīvgumijas       Grodu pārsegumi    Betons, betona izstrādājumi Skatīt vairāk      Apmales ietvju, ceļu un trotuāru izbūvei       Betona stabi Skatīt vairāk      Betona bruģis       Betona pamatu bloki       Betona plāksnes       Betona java       Dzelzsbetona izstrādājumi Skatīt vairāk      Keramzītbetons       Keramzītbetona pārsedzes       Pārsedzes       Nestandarta dzelzsbetona konstrukcijas    Metāls, metāla tirdzniecība       Metāla armatūra Skatīt vairāk         Armatūras sieti          Armatūras stiegras       Čuguna lūkas    Žogi, sētas, pasētas un vārti       Sētas stabi un mieti    Sausie maisījumi būvniecībai       Cements       Smiltis       Mūrjava    Keramzīts    Šķembas    Kanalizācijas skatakas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29124
Meklēšanas rezultātos parādīts : 926094


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Visi banneri