Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skursteņmeistars, SIA

Skursteņmeistars, SIA

Stūnīši, Olaines pagasts, Olaines novads, Latvija
(+371) 67607777
(+371) 29232522
(+371) 67607708
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Latvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus:

 

  • Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu,
  • Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā,
  • Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu,
  • Keramikas saliekamo dūmvadu moduļu tirdzniecību un montāžu,
  • Nerūsējošā tērauda dūmvadu tirdzniecību un uzstādīšanu,
  • Dūmvadu, Apkures ierīču un ventilācijas kanālu apsekošanu, sastādot atbilstības aktus, to izmantošanai gāzes apkures ierīcēm, kamīniem, malkas katliem
  • Slēdzam līgumus par dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšanu ar ēku apsaimniekotājiem, namu pārvaldēm, kooperatīviem, DzĪK un namsaimniekiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkursteņslauķu pakalpojumi un inventārs    Dūmvadu tīrīšana    Ventilācijas sistēmu, gaisa un dūmvadu tīrīšana    Skursteņu remonts Skatīt vairāk   Skursteņu tīrīšana    Skursteņu apsekošana    Krāsns, apkures ierīču tīrīšana    Kamīnu pieslēgšanas atļauju sastādīšana    Nerūsējošā tērauda skursteņa uzstādīšana, montāža    Mehānisko ventilācijas sistēmu tīrīšana Skursteņi, dūmvadi    Dūmvadu izgatavošana, projektēšana, montāža       Keramiskie dūmvadi Skatīt vairāk      Metāla dūmvadi Skatīt vairāk      Ķieģeļu skursteņi Skatīt vairākVentilācijas sistēmas un iekārtas    Ventilācijas iekārtu apkalpošana un serviss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36580
Meklēšanas rezultātos parādīts : 244923


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Visi banneri