Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DEVI, siltumtehnika

DEVI, siltumtehnika

Vienības gatve 198, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67602011
(+371) 67602012
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Jūsu uzmanībai - DEVI Dānijas firma DEVI 1942.gadā sāka ražot sildelementus, kuri tolaik tika izmantoti elektrisko gludekļu remontam. Kopš tā laika situācija ir būtiski mainījusies, un šobrīd firma izmanto 60 gadu laikā gūto pieredzi un zināšanas lai pilnveidotu un izstrādātu, lai ražotu un lai piedāvātu tirgum elektriskās apsildes sistēmas un šo sistēmu darbībai nepieciešamās kontroles un vadības ierīces. Visas DEVI produkcijas ražošana tiek veikta Dānijas pilsētā Vejle - divās modernas rūpnīcās, kuru kopplatība pārsniedz 25 000 kvadrātmetru. Kompleksās sistēmas. DEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulātoru kompleksās sistēmas. Visas DEVI iekārtas raksturo augsta efektivitāte un zemas izmaksas ekspluatācijā. Firma DEVI izmanto jaunākās tehnoloģijas, lai uzņēmuma produkcija atbilst visām mūsdienu prasībām, vienlaikus nepārtraukti pievēršot skatu nākotnei. Visu uzmanību - patērētāja vēlmēm . DEVI darbība ir cieši saistīta ar produkta lietotāju. Ražošanas process notiek Dānijā, bet neatkarīgās nacionālās tirdzniecības kompānijas ar DEVI partneruzņēmumu tīkla starpniecību kontaktējas ar patērētājiem un veic produkcijas realizāciju visā pasaulē. Patlaban firmu DEVI pārstāv šā uzņēmuma tirdzniecības kompānijas 19 valstīs un tai ir sadarbības partneri vairāk kā 30 pasaules valstīs. DEVI Latvijā. DEVI Latvijas pārstāvniecība ir dibināta 1997.gadā. Mūsu partneri ir lielākā daļa Latvijas elektropreču vairumtirdzniecības firmas un būvmateriālu veikali, kā arī apkures un santehnikas veikali. Pie mūsu partneriem Jūs varat iegūt informāciju par DEVI produktiem, to uzstādīšanu un citiem jautājumiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumtehnika Skatīt vairākSiltumapgāde un siltumtīkli Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Dvieļu žāvētāji    Siltās grīdas    Koka grīdu apsilde    Siltuma ventilatori    Atklāto laukumu apsilde    Apsildes kabeļi    Sildelementi, teni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 67439
Meklēšanas rezultātos parādīts : 377220

CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Visi banneri