KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
DEVI, wärmeanlagen

DEVI, wärmeanlagen

Vienības gatve 198, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67602011
(+371) 67602012
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Jūsu uzmanībai - DEVI Dānijas firma DEVI 1942.gadā sāka ražot sildelementus, kuri tolaik tika izmantoti elektrisko gludekļu remontam. Kopš tā laika situācija ir būtiski mainījusies, un šobrīd firma izmanto 60 gadu laikā gūto pieredzi un zināšanas lai pilnveidotu un izstrādātu, lai ražotu un lai piedāvātu tirgum elektriskās apsildes sistēmas un šo sistēmu darbībai nepieciešamās kontroles un vadības ierīces. Visas DEVI produkcijas ražošana tiek veikta Dānijas pilsētā Vejle - divās modernas rūpnīcās, kuru kopplatība pārsniedz 25 000 kvadrātmetru. Kompleksās sistēmas. DEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulātoru kompleksās sistēmas. Visas DEVI iekārtas raksturo augsta efektivitāte un zemas izmaksas ekspluatācijā. Firma DEVI izmanto jaunākās tehnoloģijas, lai uzņēmuma produkcija atbilst visām mūsdienu prasībām, vienlaikus nepārtraukti pievēršot skatu nākotnei. Visu uzmanību - patērētāja vēlmēm . DEVI darbība ir cieši saistīta ar produkta lietotāju. Ražošanas process notiek Dānijā, bet neatkarīgās nacionālās tirdzniecības kompānijas ar DEVI partneruzņēmumu tīkla starpniecību kontaktējas ar patērētājiem un veic produkcijas realizāciju visā pasaulē. Patlaban firmu DEVI pārstāv šā uzņēmuma tirdzniecības kompānijas 19 valstīs un tai ir sadarbības partneri vairāk kā 30 pasaules valstīs. DEVI Latvijā. DEVI Latvijas pārstāvniecība ir dibināta 1997.gadā. Mūsu partneri ir lielākā daļa Latvijas elektropreču vairumtirdzniecības firmas un būvmateriālu veikali, kā arī apkures un santehnikas veikali. Pie mūsu partneriem Jūs varat iegūt informāciju par DEVI produktiem, to uzstādīšanu un citiem jautājumiem.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWärmetechnik mehr DetailsWärmeversorgung und Fernwärmenetz Ordnung der Heizung    Handtüchertrockner    Fußbodenheizung    Beheizung der Holzfußböden    Wärmeventilatoren    Erwärmung der offenen Plätze    Erwärmungskabel    Wärmeelemente
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 67735
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 379496


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Everte, SIA, Gebäudereinigung
Everte, SIA, GebäudereinigungProfessioneller Zimmer und Gebiet Reinigungsservice. Reinigungsarbeiten für Büro, Haus und Wohnung. Räumlichkeiten reinigen und waschen, Bodenpflege. Fenster waschen. Reinigungsservice vom Typ Hotel. Gebietsreinigung. Schnee- und Eisreinigung.
Intema, SIA
Intema, SIADie Haupttätigkeit des Unternehmens ist die Herstellung von orthopädischen Federn und federlosen Matratzen aus maximal natürlichen Rohstoffen und die Herstellung hochwertiger Polstermöbel. Das Unternehmen verfolgt hauptsächlich einen individuellen Ansatz für jeden Kunden.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Vecliepas, Gasthaus
Vecliepas, GasthausVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Visi banneri