Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līgatne, rehabilitācijas centrs

Līgatne, rehabilitācijas centrs

Skaļupes, Līgatnes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4108
(+371) 64161915 - administrators
(+371) 26467747 - administrators
(+371) 26431450 - Pacientu reģistrācija
(+371) 64161912
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKartespa
Apraksts

Rehabilitācijas centrs Līgatne atrodas vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā – Līgatnē. Ierodoties mūsu centrā, jūs patīkami pārsteigs apkārtējās dabas skaistums, kas relaksē un dziedina jau pats no sevis. Mēs atrodamies Gaujas nacionālā parka teritorijā – burvīgā meža ielokā, gleznainās Gaujas krastā, prom no lielpilsētu kņadas.

Centrā var saņemt kompleksus medicīniskas rehabilitācijas pakalpojumus, izmantojot medicīniskas rehabilitācijas ierīces un tehnoloģijas, kā arī veselības un skaistumkopšanas programmas un procedūras. Darbs ar pacientu notiek ar precizētiem katra multidisciplinārās komandas locekļa pienākumiem un atbildību par individuālu pieeju rehabilitācijas mērķa sasniegšanai.

Mūsu pakalpojumi:

  • plašs ārstu, speciālistu spektrs;
  • dažādas rehabilitācijas programmas;
  • veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas;
  • ēdināšanas un viesnīcas pakalpojumi;
  • telpas semināriem, konferencēm;
  • plašas brīvā laika pavadīšanas iespējas dabā;
  • pazemes bunkura apskate. 
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRehabilitācija (Rehabilitācijas un aprūpes centri) Skatīt vairākVeselības centri Naktsmītnes    Kūrortviesnīca "Līgatne" (Viesnīcas) Skatīt vairākkafejnīca (Kafejnīcas) Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākTūrisms    Bunkurs (Ekskursijas) Skatīt vairāk      Realitātes spēle "ObjektsX" (Ekstrēmā atpūta) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākSPA Medicīnas speciālistu, ārstu konsultācijas Ambulatorā medicīniskā palīdzība Rehabilitācija    Medicīniskās SPA procedūras    Fizioterapija, fizioterapeiti    Hidroterapija, ūdensdziedniecība Skatīt vairāk   Ergoterapija    Fizikālā terapija Skatīt vairāk   Pirts procedūras    VESELA MUGURA IR VESELĪBAS PAMATS (Muguras sāpes)    Sirds un asinsvadu slimības    Locītavu slimības    Skaistumkopšana    Logopēdi    Krioterapija    Masāža, masāžas pakalpojumi    Plaušu slimības    Nervu sistēmas slimības    Vielmaiņas traucējumi    Hronisks sāpju sindroms    Stress
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 74882
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2369423

K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Visi banneri