KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Līgatne, Rehabilitation Center

Līgatne, Rehabilitation Center

Skaļupes, Līgatnes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4108
(+371) 64161915 - administrators
(+371) 26467747 - administrators
(+371) 26431450 - Pacientu reģistrācija
(+371) 64161912
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Kartespa
Beschreibung

Rehabilitācijas centrs Līgatne atrodas vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā – Līgatnē. Ierodoties mūsu centrā, jūs patīkami pārsteigs apkārtējās dabas skaistums, kas relaksē un dziedina jau pats no sevis. Mēs atrodamies Gaujas nacionālā parka teritorijā – burvīgā meža ielokā, gleznainās Gaujas krastā, prom no lielpilsētu kņadas.

Centrā var saņemt kompleksus medicīniskas rehabilitācijas pakalpojumus, izmantojot medicīniskas rehabilitācijas ierīces un tehnoloģijas, kā arī veselības un skaistumkopšanas programmas un procedūras. Darbs ar pacientu notiek ar precizētiem katra multidisciplinārās komandas locekļa pienākumiem un atbildību par individuālu pieeju rehabilitācijas mērķa sasniegšanai.

Mūsu pakalpojumi:

  • plašs ārstu, speciālistu spektrs;
  • dažādas rehabilitācijas programmas;
  • veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas;
  • ēdināšanas un viesnīcas pakalpojumi;
  • telpas semināriem, konferencēm;
  • plašas brīvā laika pavadīšanas iespējas dabā;
  • pazemes bunkura apskate. 
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortRehabilitācija (Rehabilitations und Behandlungszentren) mehr DetailsGesundheitszentrum Hotels und Unterkunft    Kūrortviesnīca "Līgatne" (Hotels in Lettland) mehr Detailskafejnīca (Cafes) Bankettsäle Hallen für Konferenzen und Seminare Tourismus    Bunkurs (Ausflüge) mehr Details      Realitātes spēle "ObjektsX" (Ekstrēmā atpūta) mehr DetailsErholung in der Natur mehr DetailsSPA Konsultation des Ärtztes Ambulatorische medizinische Hilfe Rehabilitation    Medicīniskās SPA procedūras    Physiotherapie, Physiotherapeuten    Hydrotherapie mehr Details   Ergoterapija    Fizikālā terapija mehr Details   Badeproceduren spa    VESELA MUGURA IR VESELĪBAS PAMATS (Rückenschmerzen)    Herz und Blutader    Locītavu slimības    Schönheitspflege    Logopädie    Krioterapija    Massagen, Massagedienste    Plaušu slimības    Nervu sistēmas slimības    Vielmaiņas traucējumi    Hronisks sāpju sindroms    Stress
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 74996
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2372498


Aļņi, Gasthaus
Aļņi, GasthausViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Paradīzes graudi, Blumen in Jurmala
Paradīzes graudi, Blumen in JurmalaParadīzes graudi, Blumen in Jurmala
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ist eine Meisterin des Handwerks, die ihre Werke mit großem Erfolg in mehreren lettischen Bibliotheken ausgestellt hat. Die Lolita-Kollektion umfasst 250 gestrickte und gehäkelte Kakteen sowie verschiedene Meisterwerke. Für einen gemütlichen Genuss der Kunsthandwerkssammlung bietet der Ausstellungsinhaber an, im gemütlichen Sitzbereich warmen Tee und aromatischen Kaffee zu genießen. Alle Cactus Home-Produkte können erworben werden.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Kalēji, Gasthaus
Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
For Rest, Gasthaus
For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Visi banneri