Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Cēsu rajona policijas pārvalde, Vecpiebalgas policijas iecirknis, Inešu pagasta iecirkņa inspektors

Norkalni, Vecpiebalga, Vecpiebalgas pagasts, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64164369
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresValsts policija

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5922
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27014
Skatīt arī katalogā : Valsts policija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Visi banneri